×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce mi se consuma creditul ?

Cu siguranta accesul la internet nu este oprit de pe telefonul tau, deoarece de pe numarul tau de telefon se inregistreaza sesiuni prin APN net. Aceste sesiuni sunt regulate, la interval de o ora, ceea ce inseamna ca pe telefon ai o aplicatia care solicita acces la internet din ora in ora.

Din pacate noi nu avem cum sa identificam ce aplicatie genereaza acest acces, doar tu avand acces la acest tip de verificare direct pe telefon.

In cazul in care nu gasesti aplicatia care genereaza trafic, iti poti salva datele de care ai nevoie din telefon si sa faci o revenire la setarile din fabrica, care va duce la pierderea tuturor datelor si setarilor efectuate ulterior achizitionarii telefonului.

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi:

Am si eu exact aceeasi problema cu Blackberry. Am aplicatia de Facebook, care este setata sa verifice News Feed-urile din 30 in 30 de minute.

Cu toate ca aveam activata o optiune de BB pentru PrePay, mi s-au consumat 8 euro din credit. Daca-mi dezactivez verificarea de News Feeds, inseamna ca n-o sa mi se mai consume din credit?

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi:

Daca News Feed-urile erau singurele care se actualizau, este posibil ca dupa dezactivarea lor sa nu ti se mai consume din credit. Daca insa mai sunt si alte aplicatii care solicita acces la internet, atunci creditul se va consuma in continuare.

Raspuns din: 02-02-2012
Voturi: