Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce cartela imi trebuie pentru a salva pana la 1000 contacte?

  Singura cartela care poate oferi la momentul actual posibilitatea de salvare pe SIM  a pana la 1000 de contacte este cartela 3G.

  Sim-ul 3G nu mai este conditionat de detinerea unui abonament 3G. Astfel clientii postpaid pot detine sim-uri 3G daca au nevoie de un sim cu spatiu mai mare pentru agenda telefonica decat cel oferit de sim-urile 2G.

  SIM-urile de tip 3G nu sunt disponibile si pentru clientii prepay.

  Cartela 3G contine toate aplicatiile pe care le contine cartela 2G 128KB + un numar de 1000 de locatii pentru agenda telefonica:

-          Memorie pentru agenda mai mare – 1000 de contacte. Fiecare contact poate contine un numar de telefon, un al doilea numar de telefon si o adresa de email

-          Spatiu de stocare pentru SMS-uri de 50 de pozitii.

-          Acces la Info Servicii

-          SIM Agenda Back-up

-          Grup Mesaje Scrise

-          Mobile Banking - Mobilis

-          SIM Wallet

-          SIM Signatures (aceasta este o aplicatie care deocamdata nu va avea utilizare comerciala. In viitor se va folosi pentru autentificare si access online sau chiar plati pe site-urile tertilor).

   Pentru a putea face schimbarea de SIM va trebui sa te prezinti in orice Orange Shop si sa prezinti Cartea de Identitate in original si sa fii titularul de contract.

Raspuns din: 17-01-2013
Voturi: