×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce setari pot sa fac pentru senzorul de proximitate?

La mine este versiunea de soft 4.1 si tot imi face figuri, pe langa asta mai am un amic care are acelasi telefon si intampina si el aceasta problema!!!

Raspuns din: 21-10-2010
Voturi:

Situatia aceasta a fost rezolvata de Apple prin upgradarea software-ului la versiunea 4.1. Puteti face acest upgrade conectand telefonul la PC prin intermediul cablului de date si utilizand aplicatia iTunes. De asemenea upgrade-ul se poate face in Orange Service.

Raspuns din: 14-10-2010
Voturi:

Aceeasi problema, am sperat sa dispara dupa intalarea IOS 5, dar s-a agravat. Ce se poate face? Service?

Multumesc.

Raspuns din: 11-11-2011
Voturi:

Daca aveti folie de protectie pe display, taiati in dreptul senzorului si va merge cu siguranta( este mai sensibil ca la iphone 3G, 3Gs). Am avut aceeasi problema si s-a rezolvat.

Raspuns din: 11-08-2011
Voturi:

Exista posibilitatea sa trimiteti telefonul in service, dar daca este o problema a software-ului telefonului probabil aceasta va fi rezolvata intr-un urmator update oferit de Apple.

Raspuns din: 08-11-2010
Voturi:

Buna ziua! 

 

Si eu am aceeasi problema.

 

Inca din prima zi de cand l-am cumparat din Orange , avand iOS 4.1 instalat pe el, are aceleasi simptome ca ale celor care au postat mai sus. Nu sta stins ecranul in timpul convorbirii si mai mult se apasa diferite "taste". Cand se pune mute, cand suna pe altcineva, cand inchide apelul, etc ... 

 

E foarte stresant !

 

Ce e de facut ?

Raspuns din: 07-11-2010
Voturi:

Si eu am versiunea 4.1 si tot am probleme cu senzorul de proximitate. Ce e de facut ?

Raspuns din: 05-11-2010
Voturi: