×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum ma poate ajuta Orange cu update-ul la softul telefonului?

Mie mi se pare destul de important avand in vedere ca in unele teste 2.2 a iesit de pana la 5 ori mai rapid decat 2.1. In plus web-browserul o sa se miste mai repede fiindu-i integrat modulul V8 de la Google Chrome. GPS-ul va avea si voce pentru a te ghida, imbunatatiri pentru aplicatia de Gmail, etc.

Raspuns din: 18-11-2010
Voturi:

Orange Romania a aprobat update-ul la 2.2. Asteptam acum miscarile celor de la Samsung in cat timp il vor urca pe servere. Deci rabdare ca va veni. Oricum nu e un update care impresioneaza cu ceva. E doar un update minor care rezolva cateva probleme din Eclair.Poate doar flash player-ul. Gingerbread va fi cel mai probabil update-ul ce va face diferenta dintre teminalele actuale si viitoare.

Raspuns din: 17-11-2010
Voturi:

Si cand va fi valabil update-ul si pentru Romania/Orange via Kies? pentru ca am inteles ca deja Samsung a lansat oficial updateul pe 15 noiembrie.

Raspuns din: 16-11-2010
Voturi:

Service-ul pentru telefoanele Samsung este asigurat de catre HAT Romania, deci si upgrade-ul va fi realizat de catre aceasta companie, nu de catre Orange.

Raspuns din: 15-11-2010
Voturi: