×

Cum dezactivez codul de securitate - PIN - al telefonului?

Pentru a dezactiva codul PIN al telefonului - codul de securitate - trebuie să intri in meniul telefonului la Setări de scuritate. Această opțiune poate să difere de la un model de telefon la altul, dar în principiu funcționează identic.

De exemplu:

  • pentru un telefon Samsung mai nou, poți accesa:Setări” ► „Blocare ecran și securitate” sau „Blocare ecran” , iar aici vei găsi opțiunea de a dezactiva codul PIN. La dispozitivele mai vechi, care rulează cu Android 4.4 sau o versiune mai veche, setările pentru blocarea ecranului pot fi găsite la: „Setări” > „Ecran de blocare” > „Blocare ecran”.
  • pentru un telefon iOS intră în meniul Settings sau Configurări la secțiunea Touch ID și cod de accesPentru a o accesa trebuie introdusă vechea parolă. Nu puteți trece de acest pas folosind Touch ID. Vei observa mai multe opțiuni la dispoziție din care alege Dezactivați Codul.
  • pentru un telefon Xiaomi intră în meniu la Settings - Passwords&security - Screen Lock. Aici ți se va solicita sp introduci codul PIN curent, iar apoi poți alege opțiunea de dezactivare Screen lock.
     

 

 

 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
116 din 119 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne