×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum rezolv problema aparuta la realizarea unui update firmware?

Iti recomand sa trimiti telefonul in service pentru realizarea update-ului.

Raspuns din: 24-10-2011
Voturi:

Salut. Am si eu o problema cum am vazut ca aveti majoritatea...doar ca la mine cred ca este mult mai grav si as avea nevoie de ajutor.Am vrut si eu sa fac upgradeul la firmware dar la fel ca si voua samsung kies mi s-a blocat la 50 si ceva la % iar calculatorul imi spunea sa deconectez cablul USB...dupa ce am deconectat cablul USB telefonul s-a restartat dar nu s-a mai aprins si in continuare face la fel. Imi puteti spune ce s-a intamplat si ce as putea face?

Raspuns din: 24-10-2011
Voturi:

 

acelasi lucru il patesc si eu!la conectare Kies m-a anuntat despre posibilitatea upgrad-ului,i-am dat ok si s-a descarcat pana la 52% dupa vreo 2 ore i-am dat recuperare de urgenta firmware ptr. ca era singurul lucru pe care-l facea dar...la 52% s-a oprit din nou si sunt vreo 6 ore de cand nu face nimic!pe ecran am un triunghi cu semnul exclamarii intre un PC si un telefon.am verificat memoria calc si am spatiu liber vreo 16 GB!deci?ce ma sfatuiti sa fac si unde am gresit?

multumec!

Raspuns din: 24-06-2011
Voturi:

Buna. Eu am incercat sa fac updatul respectiv, imi downloadeaza, isi cand se instaleaza imi apare o eroare. Telefonul imi arata imaginea android in lucru, iar sub scris Downloading. dar nu mai pot face nimic, decat recuperare firmware de urgenta

Raspuns din: 16-06-2011
Voturi:

Mesajul se refera la memoria de pe PC.

Trebuie sa te uiti daca ai cel putin 3 GB memorie libera pe local disc C

Raspuns din: 09-06-2011
Voturi:

iti recomand sa verifici daca ai spatiu suficient pe hard disk-ul calculatorului tau deoarece update-ul este descarcat intai in PC si apoi se actualizeaza in telefon.

Raspuns din: 08-06-2011
Voturi:

Am si eu o problema la update de soft.imi descarca update ul si imi da o eroare KIES ul si se inchide automat.Am windows 7 dar am incercat pe un alt calculator cu winxp si tot aceeasi chestie.

oare ce pot sa fac in aceasta situatie?

Raspuns din: 07-07-2011
Voturi:

Acelasi lucru l-am patit si eu astazi,am dat upgrade firmware,a mers pana la 52% ,si mi s-a blocat telefonul,pe ecran apare doar un Pc,semnul ! si un telefon.L-am dus la un Orange shop si mi l-au oprit acolo,au spus ca este problema cu softul si ma vor anunta cand este gata.Nici eu nu imi dau seama ce s-a intamplat,aveam spatiu liber pe hard disk vreo 8 gb.

Raspuns din: 02-07-2011
Voturi: