×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum se foloseste traficul pe telefonul Blackberry?

Browser-ul telefonului consuma din cei 100 MB Blackberry in mod normal, deci nu ar trebui sa consume din ceilalti 200 MB. Din cei 200 MB se consuma doar daca utilizezi YouTube sau alte aplicatii in cadrul carora se poate seta APN-ul prin care sa se realizeze conexiunea.

 

Concluzia este ca modul de consum este corect.

Raspuns din: 28-10-2011
Voturi:

Deci in Blackberry 8520 am doua browsere pe care le folosesc si la care mi-am dat seama cum se conecteaza in timpul defectiunii Browserului:

1. Browser - deci la iconita care scrie asa se conecteaza la Internetul de Blackberry si consuma din traficul continut in acesta, nu mergea in timpul picarii retelei Blackberry.

2. Iconita tot care cu globul numai ca se numeste Orange World  si face legatura direct cu pagina wap de orange. Aceasta iconita si daca dam salt la pagina din ea , catre orice adresa, ne consuma din traficul inclus in abonament. Aceast tip de internet mi-a mers in cazul picarii retelei Blackberry.

3. Exista aplicatii gen tunein care consuma doar internet pe abonament si nu internet blackberry. Aplicatiile care folosesc rim de obicei consuma Blackberry. Ce consuma internet te anunta ca extra charges may be apply atunci cand le deschizi.

Raspuns din: 21-11-2011
Voturi: