×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum se misca trackpad-ul optic de la BlackBerry 8520 Curve Black ?

Se misca foarte bine. Am telefonul din August 2010 si nu am avut probleme cu el pana acum. Sensibilitatea pe verticala si pe orizontala a trackpad-ului se poate modifica oricand din setarile telefonului.

Raspuns din: 26-09-2011
Voturi:

Trackpad-ul isi poate modifica sensibilitatea din setari. Consultati cartea telefonului sau centrul de asistenta.

Raspuns din: 18-08-2011
Voturi:

Se misca foarte ok, si nu da rateuri cum dadea biluta inainte.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:
Se misca mai repede decat te-ai astepta. Datorita faptului ca e o suprafata lucioasa si nu mata ca la laptopuri, insa nu e deranjant, e o chestiune de obisnuinta, cand te plimbi in meniu e ok, mai greu e cand vrei sa selectezi ceva de pe o pagina de internet de exemplu.
Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Un prieten foloseste acest telefon si e mai multumit ca de biluta. Am incercat si eu acest nou tip de mouse si e mai ok ca biluta de la 8320. Sper sa te ajute aceste informatii.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Se misca foarte bine dupa parerea mea.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

La astfel de telefoane business consider ca e mai ok sa aiba taste decat touchscreen, taste mecanice in locul tastelor senzitive, iar in cazul asta la fel consider. Nu este rau acest trackpad optic, te obisnuiesti cu el si functioneaza foarte bine, insa cateodata parca te gandesti ca era mai ok mecanic, sa il simti si sa ai mai mult control asupra lui.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: