Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum se poate bloca depasirea traficului pentru a evita costul suplimentar?

Blocarea automata a internetului dupa depasire nu este disponibila pentru optunea Smartphone 5, in schimb poti sa opresti conexiunea de date din telefon Settings >> Wireless & Networks >> Mobile Network - trebuie debifata casuta din dreapta.

Deasemenea iti recomand sa incerci utilizarea si unei aplicatii de monitorizarea a traficului (ex. Traffic Monitor din Android Market).

 

Daca totusi traficul inclus in optiune nu este suficient poti alege modificarea la una cu trafic mai mare inclus sau chiar nelimitat, vezi optiunile My Smartphone.

Raspuns din: 19-12-2011
Voturi:

Ai putea sa-ti downloadezi 3G Watchdog din Android Market. Trebuie sa-ti setezi perioada [30 de zile presupun] si traficul, iar el te anunta cand ai ajuns la 90% din trafic si iti opreste traficul cand ai ajuns la 99%. Mie imi este foarte folositor, iar aplicatia este gratuita si ocupa doar 1MB .

 

Sper sa iti fie de folos!

Raspuns din: 10-04-2012
Voturi: