Calitatea camerei

285 vizualizari

Ea este Emilia. Ca toate mamele, Emilia colecţionează fotografii și videoclipuri cu băiețelul ei. Din fericire, camera telefonului face fotografii frumoase ... chiar și cu un subiect în mișcare.

Calitatea ecranului – episodul 8

286 vizualizari

El este Ionuț. Ionuț este genul de persoană căreia îi place să se uite la serialul preferat în autobuz, în drum spre casă. Din fericire, telefonul său are un ecran de o calitate excelentă, care îi permite să se bucure de fiecare secundă din episod.

Teste de performanță baterie la telefoanele vândute de Orange- episodul 7

279 vizualizari

Orange realizează teste de performanță a bateriei pentu telefoanele vândute. Află în video mai multe despre testele la care supunem fiecare telefon mobil pentru a evalua performanța bateriei și cantitatea de căldură generată de aceasta. Ca tu să te bucuri de cea mai bună calitate a telefonului.

Teste nivel de rezistență al telefoanelor mobile de la Orange – episodul 6

281 vizualizari

Orange testează nivelul de rezistență al telefoanelor mobile pe care le oferă clienților. Află mai multe despre daunele pe care le aducem telefoanelor prin teste de cădere astfel încât tu să beneficiezi de cele mai bune telefoane în magazinele noastre.

Teste de calitatea sunetului la telefoanele mobile- episodul 5

183 vizualizari

Orange testează calitatea vocii emise și recepționate de telefonul mobil, în condiții normale de funcționare precum și în modul hands-free. Află mai multe despre testele pe care le realizăm pentru a asigura calitatea telefoanelor mobile pe care le poți achiziționa din magazinele noastre.