×
  1. Setări telefoane
  2. Aplicația My Orange
  3. Magazin Online
  4. Servicii Orange
  5. Servicii fixe
  6. Alte aplicații Orange
  7. Arhivă
  8. Testări telefoane

Orange Expert Testări telefoane

Controlul calității telefoanelor mobile vândute la Orange – episodul 1

11980 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Furnizorii de telefoane mobile pentru Orange sunt selectați pe baza unor reguli stricte de responsabiltiate socială și standarde de calitate. Află mai multe despre controlul calității produselor pe care le poți achiziționa de la Orange. Pentru a avea încredere în telefonul tău.

Vezi tutorial
preview

Teste de conectivitate telefoane mobile la Orange – episodul 2

15289 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Orange realizează teste de conectivitate la diferite rețele 2G, 3G și 4G pentru toate telefoanele pe care le comercializează. Astfel, clienții noștri au garanția calității pentru produsele noastre. Află în video mai mult despre testele de conectivitate pe care le realizăm.

vezi tutorialul
preview

Teste de conectivitate telefoane mobile la Orange – episodul 3

15812 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Orange realizează teste de calitate a conectării telefonului mobil la rețea, atât când acesta este în mișcare, cât și în staționare. Unul dintre parametrii măsurați este timpul de conectare la rețea atunci când este efectuat un apel. Află mai multe despre ce măsurăm pentru a asigura calitatea conectivității rețelei mobile. Datorită acestor teste, Orange oferă doar cele mai performante telefoane pentru a-ți asigura conectivitatea mobilă.

vezi tutorialul
preview

Teste de conexiune telefoane mobile la WiFi – episodul 4

16265 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Orange realizează teste de conexiune a telefoanelor mobile la rețele de WiFi. Măsurăm calitatea recepției semnalului, dar și diferite scenarii de utilizare. Află din video mai multe despre testele de calitate pe care le realizăm cu telefoanele pe care le poți achiziționa din magazinele Orange.

vezi tutorialul
preview

Teste de calitatea sunetului la telefoanele mobile- episodul 5

10887 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Orange testează calitatea vocii emise și recepționate de telefonul mobil, în condiții normale de funcționare precum și în modul hands-free. Află mai multe despre testele pe care le realizăm pentru a asigura calitatea telefoanelor mobile pe care le poți achiziționa din magazinele noastre.

vezi tutorialul
preview

Teste nivel de rezistență al telefoanelor mobile de la Orange – episodul 6

13176 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Orange testează nivelul de rezistență al telefoanelor mobile pe care le oferă clienților. Află mai multe despre daunele pe care le aducem telefoanelor prin teste de cădere astfel încât tu să beneficiezi de cele mai bune telefoane în magazinele noastre.

vezi tutorialul
preview

Teste de performanță baterie la telefoanele vândute de Orange- episodul 7

11681 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Orange realizează teste de performanță a bateriei pentu telefoanele vândute. Află în video mai multe despre testele la care supunem fiecare telefon mobil pentru a evalua performanța bateriei și cantitatea de căldură generată de aceasta. Ca tu să te bucuri de cea mai bună calitate a telefonului.

vezi tutorialul
preview

Calitatea ecranului – episodul 8

9324 vizualizări 21 Ianuarie 2021

El este Ionuț. Ionuț este genul de persoană căreia îi place să se uite la serialul preferat în autobuz, în drum spre casă. Din fericire, telefonul său are un ecran de o calitate excelentă, care îi permite să se bucure de fiecare secundă din episod.

vezi tutorialul
preview

Calitatea camerei

9598 vizualizări 21 Ianuarie 2021

Ea este Emilia. Ca toate mamele, Emilia colecţionează fotografii și videoclipuri cu băiețelul ei. Din fericire, camera telefonului face fotografii frumoase ... chiar și cu un subiect în mișcare.

vezi tutorialul

Testează cele mai moderne gadgeturi înaintea tuturor

Smart tester este singurul program din România în care poți câștiga produsul pe care îl testezi