×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu mai pot descarca aplicatii din Android Market ?

Buna ziua!

 

Am facut un Factory Reset si am rezolvat problema, adica acum pot descarca aplicatii din Android Market.

 

Va multumesc!

Raspuns din: 09-12-2010
Voturi:

Puteti incerca sa efectuati o resetare generala utilizand optiunea Factory Reset din telefon. Inainte de resetare va trebui sa salvati toate informatiile de care aveti nevoie din telefon.

Raspuns din: 02-12-2010
Voturi:

Aplicatiile le veti putea reinstala numai dupa ce descarcarea din Android Market va fi functionala. Din pacate licenta respectiva nu aveti cum sa o salvati.

 

In cazul in care problema persista dupa resetarea generala, telefonul va trebui trimis in service si din pacate si in service se sterg toate informatiile din telefon.

Raspuns din: 02-12-2010
Voturi:

Buna ziua!

Multumesc pentru sugestie. Ar putea fi o problema: in cazul in care fac acea resetare generala, stiu ca se pierd si aplicatiile instalate. Daca in continuare nu am acces la Market cum fac sa le reinstalez? In plus am descarcat Documents to Go si am cumparat si ceva gen licenta ca sa pot face editare de documente si in cazul resetarii cum fac sa recuperez acea licenta, aplicatie?

Va multumesc!

Raspuns din: 02-12-2010
Voturi: