×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Se poate face o reinstalare a softului pe iPhone 4 in service-ul Orange?

Operatiunea mentionata de dumneavoastra se poate realiza in Orange Service contra cost, insa in cazul in care telefonul nu a fost decodat oficial ca sa functioneze in reteaua Orange Romania se va coda din nou pe reteaua din Franta, iar Orange Romania nu este autorizata sa decodeze telefoane cumparate din alte retele. Orange Romania practic nu va poate decoda telefonul in cazul in care acesta se codeaza in urma update-ului de software si nu poate face ca telefonul respectiv sa fie codat in reteaua Orange Romania.

 

Reinstalarea sau update-ul software-ului il puteti realiza si dumneavoastra prin intermediul aplicatiei iTunes, dar exista acelasi risc in cazul in care telefonul nu a fost decodat oficial. Practic se va coda pe reteaua din Franta si decodarea o puteti solicita numai reprezentantilor retelei respective.

Raspuns din: 05-01-2011
Voturi: