×

Ce cont folosesc: My Orange sau My Orange Fix?

 Iată cum poți să știi care este aplicația My Orange potrivită pentru tine:

  • Dacă ai doar servicii Orange, te vei loga în contul tău My Orange, cu adresa de email și parola folosite la crearea contului.
  • Dacă ai doar servicii Orange Romania Communications (serviciile de internet, TV și Telefonie Fixă preluate de Orange) te vei loga în contul tău My Orange Fix, cu adresa de email și parola folosite la crearea contului.
  • Dacă ai și servicii Orange, și servicii Orange Romania Communications, vei avea nevoie atât de cont My Orange cât și de cont My Orange Fix:

 ► te vei loga în contul My Orange, cu adresa de email și parola folosite la crearea contului, pentru a afla informații despre serviciile tale Orange.

 ► te vei loga în contul tău My Orange Fix, cu adresa de email și parola folosite la crearea contului, pentru a afla informații despre serviciile tale Orange Romania Communications

 ► dacă folosești aceeași adresă de email și aceeași parolă pentru ambele conturi, la logare ți se va afișa un ecran în care ți se va solicita alegerea contului pe care vrei să îl folosești.

 

Mai multe detalii găsești aici

Ți-a fost de ajutor informația?
132 din 165 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne