×

Ce echipamente primesc dacă activez un abonament de internet prin fibră?

La activarea unui abonament Fibră (500/1000) primești gratuit un router Internet Box 100, Internet Box 1000 sau Internet Box 1000/V2 , cu 4 porturi Ethernet și Wi-Fi, în funcție de tehnologia disponibilă la adresa ta.

La router poți conecta simultan până la 4 calculatoare, folosind cablul Ethernet introdus într-unul din cele 4 porturi disponibile.
 
De asemenea, la router-ul inclus în abonament poți conecta, prin intermediul rețelei Wi-Fi, dispozitive mobile sau cu conexiune Wi-Fi (smart TV, consolă de jocuri etc.). Trebuie doar să cauți și să selectezi rețeaua Wi-Fi “Orange-XXXXX”, apoi să introduci parola de acces.
 
Parola preconfigurată de acces la rețeaua Wi-Fi o găsești pe spatele routerului, dar și pe autocolantele scanabile cu QR code.
 
Dacă ai nevoie de IP fix (o adresă IP permanentă, care nu se modifică la resetarea routerului sau la alte schimbări în rețea), cu doar 2 euro/lună (TVA inclus), poți adăuga această opțiune abonamentului tău. Această opţiune este recomandată în cazul în care găzduiești un server local la adresa unde este instalată conexiunea de internet. 
 
Ți-a fost de ajutor informația?
100 din 106 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne