×

Cum activez serviciul Orange Money?

 

Direct pe telefonul mobil, indiferent de rețeaua mobilă în care ești

Dacă ai peste 18 ani şi carte de identitate emisă de autorităţile române îţi poţi deschide contul urmând paşii de mai jos:

1. Descarci aplicaţia mobilă din Google Play sau App Store direct pe telefonul mobil.
2. Îţi creezi profilul: adaugi numărul de telefon şi adresa de e-mail.
3. Faci o înregistrare video selfie și o poza a cărţii de identitate. Ai grijă ca acest document să nu fie expirat!
4. În aplicaţie, răspunzi la câteva întrebări despre tine, cu informaţii conform legislaţiei bancare în vigoare, necesare pentru a-ţi putea deschide contul.

5. Noi îţi verificăm datele şi apoi poţi semna electronic contractul.

6. Deschizi aplicaţia şi validezi adresa de e-mail declarată în pasul 2 prin accesarea mail-ului de pe telefon sau introducerea codului unic inclus în mail.

7. Vizualizezi Termenii şi Condiţiile semnăturii electronice, apoi contractul pentru deschiderea serviciului Orange Money şi semnezi electronic calificat prin introducerea unui cod pe care îl primești prin SMS.

8. Îţi confirmăm deschiderea contului şi te poţi loga în aplicație

 

Într-un magazin Orange, dacă ai telefonul mobil în rețeaua Orange

Poţi solicita activarea serviciului Orange Money în orice magazin Orange dacă eşti client Orange şi ai peste 18 ani. Aici te poţi înrola în baza cărţii/buletinului de identitate sau, dacă eşti cetăţean străin cu rezidenţa în România, în baza cărţii de rezidenţă sau a permisului de şedere, împreună cu paşaportul sau actul de identitate cu poză.

După semnarea contractului de înregistrare, contul tău Orange Money va fi deschis. Vei primi un SMS de confirmare şi te vei putea loga în aplicaţia mobilă astfel.

Ți-a fost de ajutor informația?
209 din 236 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne