×

Cum pot face plăți cu telefonul sau ceasul?

Pentru plată cu iphone (model 6 și ulterior): 
Dacă nu deții un card Orange Money poți solicita unul direct din aplicația mobilă. Dacă deții un card Orange Money, accesează aplicația Wallet Apple (este deja instalată pe telefonul iphone) și adaugă datele cardului prin apăsarea simbolului “+” din colțul dreapta sus și urmează pașii din aplicație. După finalizarea pașilor vei putea plăti oriunde există un terminal POS contactless. trebuie doar să apropii telefonul, te autentifici și plătești. 
 
Pentru plată cu Apple Watch (orice model): 
Dacă nu deții un card Orange Money poți solicita unul direct din aplicația mobilă. Dacă deții un card Orange Money, accesează aplicația Watch de la Apple (este posibil ca aplicația să fie deja instalată sau dacă nu, trebuie să o descarci din App Store) și adaugă datele cardului prin accesarea meniului “Wallet & Apple Pay”. După finalizarea pașilor vei putea plăti oriunde există un terminal POS contactless. Trebuie doar să faci double tap pe butonul din dreapta jos al ceasului, te autentifici cu codul PIN al ceasului (dacă este prima dată de când ai pus ceasul la mână și nu ai deblocat ecranul deja), apropii ceasul de POS și plătești. 
 
Vei pute plăti la orice comerciant din țară și din străinătate, prin POS contactless, orice sumă în funcție de disponibilul din contul tău digital Orange Money.  
Ți-a fost de ajutor informația?
4 din 5 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne