×

Orange Antivirus

Orange Antivirus este o aplicaţie oferită de Orange România în parteneriat cu Bitdefender, cu ajutorul căreia îţi poţi proteja telefonul Android împotriva viruşilor şi a aplicaţiilor rău intenţionate.
Traficul efectuat de aplicația Orange Antivirus este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în Roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE.  După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum servicii date în Roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în Pachet.
Pentru a folosi aplicaţia Orange Antivirus trebuie să ai un abonament şi un cont online Orange. Dacă nu ai cont, îţi poţi crea unul aici  
Poți activa opțiunea Orange Antivirus
  • Fie din My Orange, secțiunea Mai multe - Orange Care 
  • Fie priin SMS gratuit la 321 cu textul ANTIVIRUS
  • Sau în orice magazin Orange
Iar dacă nu ai un abonament cu acces inclus, poţi activa opţiunea dedicată cu doar 1 euro/lună cu TVA pentru abonaţi, sau cu doar 0,81 euro credit/lună pentru clienții PrePay. Apoi tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia Orange pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android din Google Play sau direct de pe http://qr.orange.ro/antivirus.
Află mai multe despre această aplicaţie aici
 
  • Video 1

Ți-a fost de ajutor informația?
24 din 34 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne