×

Pot sa schimb adresa de email asociată contului meu?

Da, adresa de email asociată contului tău poate fi modificată, cu condiția ca noua adresă de email să nu fie asociată altui cont My Orange.

Pentru a modifica adresa de email asociată contului, intră în contul tău My Orange - secțiunea Setări cont - Date personale.

Important! 

În cazul în care datele tale de logare sunt formate dintr-un username (altul decât adresa de e-mail, de ex. "Ion_Ionescu") și parolă, schimbarea adresei de email nu va afecta logarea, ci doar adresa de contact
În cazul în care datele tale de logare sunt formate din adresa de e-mail și parolă, schimbarea adresei de e-mail va afecta și datele de logare, în sensul că va fi nevoie să te autentifici cu noua adresă de e-mail, iar revenirea la adresa de e-mail inițială nu este posibilă: adresa de e-mail respectivă rămâne asociată contului, dar este în stare inactivă. Ștergea acestei adrese de e-mail se poate face doar prin apel la Serviciul Clienți - 300.
Schimbarea adresei de e-mail nu va afecta adresa/adresele de e-mail pe care le-ai setat pentru primirea notificării de emitere a facturii.

 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
30 din 43 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne