×

Cryptobusiness

Cristian Andrei, fondatorul IXFI, o platforma de tranzactionare cripto creata in Romania:...

Cristian Andrei, fondatorul IXFI, o platforma de tranzactionare cripto creata in Romania: "Criptomonedele sunt pentru toata lumea si stiu ca vom aduce o contributie importanta la adoptarea globala in urmatorii ani"

21.03.2023, 13:58 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

De la lansarea de la finalul anului 2021, platforma IXFI.com a inregistrat deja un trafic de aproape 9 milioane de vizitatori unici si peste 350.000 de utilizatori activi pe platforma web, iar aplicatiile mobile ale platformei sunt in top 15 descarcari in Europa de Est, peste competitorii consacrati din industrie ca OKX, Crypto.com, Kucoin, Gate.io, Coinbase, IXFI devenind astfel cea mai populara platforma de tranzactionare pentru criptomonede creata in Romania si folosita in peste 100 de tari de pe 5 continente.

Cristian Andrei, fondator si CEO IXFI, defineste traiectoria platformei : " IXFI isi propune sa ajunga la 10 milioane de utilizatori in urmatorii 3 ani si este un target gandit firesc in contextul in care suntem dedicati sa crestem impreuna cu comunitatea pe care am creat-o, oferind o experienta completa si sigura. Vom atinge aceasta tinta ambitioasa prin inovarea si imbunatatirea constanta a serviciilor noastre, dar si prin recompensarea loialitatii utilizatorilor nostri prin campanii special gandite pentru ei. Traiectoria de crestere si oportunitatile se vor dezvolta, mai ales ca industria continua sa se schimbe si sa se adapteze, utilizatorii cautand un spatiu sigur, care le asigura si asistenta 24/7, printr-o echipa de suport dedicata, asa cum are IXFI ".

Atat in aplicatiile, disponibile in Apple Store si Google Play, cat si in varianta web a platformei, utilizatorii pot tranzactiona peste 350 de monede virtuale si peste 1150 de perechi. Dezvoltatorii platformei au creat o interfata sigura, prietenoasa si intuitiva, care se adreseaza atat incepatorilor cat si expertilor, cu scopul declarat de a ajuta la adoptarea in masa a criptomonedelor.

Functiile active in prezent permit atat tranzactionarea directa cat si automata pe baza datelor si rapoartelor actualizate in timp real pe platforma IXFI. Utilizatorii pot alege intre spot trading, crypto swap si functia de conversie, avand posibilitatea sa cumpere criptomonede cu ajutorul unui card de credit. Pe langa nivelul de siguranta ridicat, IXFI asigura si asistenta utilizatorilor 24/7, printr-o echipa de suport dedicata in limba romana, dar si in limbi de circulatie internationala.

In acelasi timp, IXFI, cea mai mare platforma cu origini romanesti pentru tranzactionarea si conversia instanta a criptomonedelor, premiaza loialitatea utilizatorilor prin programe si campanii speciale prin care utilizatorii platformei pot colecta criptomonede prin indeplinirea unor actiuni simple de inscriere pe platforma. Este una din strategiile de extindere a comunitatii dar si de fidelizare a utilizatorilor, IXFI remarcandu-se printr-o comunitate inteligenta, care intelege potentialul pietei si ce implica tranzactionarea monedelor virtuale. " Utilizatorii platformei noastre au inteles ca investitiile in criptomonede reprezinta o decizie pe termen lung - iar loialitatea celor care folosesc recurent platforma IXFI este rasplatita prin intermediul programului complex de recompense pe care l-am conceput pentru ei. Recompensarea utilizatorilor reprezinta o forma de recunostinta dar si de respect pentru comunitatea noastra, fiind angajati intr-o relatie pe termen lung cu toti cei care continua sa foloseasca produsele si serviciile oferite de IXFI ", completeaza Cristian Andrei.

In contextul volatilitatii crescute a criptomonedelor, IXFI se remarca prin stabilitate, prin cresterea constanta si extinderea bazei de utilizatori si rasplatirea acestora cu peste 100.000 de dolari doar in ultimele luni sub forma de recompense si premii, inclusiv la crearea unui cont pe IXFI sau invitarea prietenilor pe platforma. In urmatorul an, IXFI intentionand sa dezvolte aceste instrumente de fidelizare si suport pentru utilizatori.

" Criptomonedele sunt pentru toata lumea si tocmai de aceea ne-am propus sa ne recompensam constant utilizatorii, incurajandu-i astfel sa descopere functionalitatile platformei pentru a asigura o crestere sustenabila tuturor. Noi am folosit ragazul dat de pandemie pentru a studia comportamentul persoanelor active pe aceasta piata si am descoperit ca atat femeile cat si barbatii sunt interesati de investitiile in criptomoneda si ca sunt foarte exigenti in ceea ce priveste securitatea si beneficiile oferite de platformele de tranzactionare. Suntem incantati sa purtam titlul de lideri in acordarea de premii utilizatorilor si stiu ca vom aduce o contributie puternica la adoptarea globala in urmatorii ani ", adauga Cristian Andrei.

Noile aplicatii si platforma web asigura un mediu de tranzactionare sigur si transparent, fara costuri ascunse si cu un grad de lichiditate ridicat.

" Am facut inca un pas important in pozitionarea platformei IXFI printre liderii categoriei de crypto trading. Aplicatiile mobile ale platformei IXFI sunt in top 15 descarcari in Europa de Est, peste competitorii de top din industrie, utilizatorii avand pe propriul telefon o singura aplicatie pentru toate nevoile specifice domeniului crypto. In plus, IXFI este mai mult decat o simpla platforma de tranzactionare de criptomonede. Scopul nostru este de a ramane constant informati in legatura cu nevoile utilizatorilor nostri, care pot avea niveluri diferite de experienta in acest domeniu, si de a le oferi atat un mediu sigur de tranzactionare, cat si uneltele care-i ajuta in aceasta industrie", spune Cristian Andrei, fondator si CEO IXFI.

Cristian Andrei a intrat in afaceri la 20 de ani in domeniul auto, in Romania. In anii urmatori a inceput un proiect in Dubai, in domeniul ospitalitatii, devenind ulterior angel investor in mai multe start-up-uri romanesti.

Pentru detalii vizitati www.ixfi.com sau accesati comunitatea de Telegram https://t.me/IXFIofficial.

INFORMATII SUPLIMENTARE pot fi obtinute direct din partea echipei de marketing IXFI, marketing@ixfi.com.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare