iPhone 6s

Am schimbat un singur lucru - totul.

Din primul moment în care folosești un iPhone 6s, simți că experimentezi ceva complet nou.
Cu o simplă apăsare, 3D Touch îți permite să faci mai multe ca niciodată.
Live Photos dă viață amintirilor într-un mod incredibil de realist. Iar acesta este doar începutul.
Analizează cu atenție iPhone 6s și vei descoperi inovații la fiecare nivel.

3D Touch
O nouă generație Multi-Touch.

iPhone-ul tău simte acum cât de tare apeși pe ecran, schimbând pentru totdeauna modul în care interacționezi cu conținutul și permițându-ți să realizezi acțiuni esențiale mai rapid și mai simplu.

3D Touch - O nouă generație Multi-Touch.

Poze de 12 MP. Video 4K.
Cu Live Photos amintirile prind viață.

Cea mai populară cameră din lume este mai avansată ca niciodată. Camera iSight de 12 MP folosește acum funcția Live Photos – pe lângă fotografia dorită, acum sunt surprinse și momentele de dinaintea și de după clipa în care ai făcut poza, iar tu le pui în mișcare cu o simplă apăsare. În plus, noua cameră FaceTime HD de 5 MP aduce o nouă strălucire zâmbetului tău cu funcția Retina Flash.

Poze de 12 MP. Video 4K. Cu Live Photos amintirile prind viață.

Procesor A9 pe 64 biți

Cel mai avansat procesor folosit vreodată într-un iPhone este acum și mai rapid. Și este dotat cu un coprocesorul integrat M9 pentru mișcare.

Procesor A9 pe de 64 biți

Design revoluționar.
iPhone atinge noi limite.

Designul impecabil este dat de noul aliaj de aluminiu seria 7000. Ecranele Retina HD de 4,7” și 5,5” sunt construite din cea mai rezistentă și mai durabilă sticlă folosită la un smartphone. Iar o nouă culoare distinctă, roz auriu, e disponibilă acum alături de gri, argintiu și auriu.

Design revoluționar. iPhone atinge noi limite

Viteze 4G+. Wi-Fi mai rapid.

Experimentează viteze de download de două ori mai mari decât generația anterioară, de până la 300 Mbps, iar Wi-Fi-ul este acum și mai rapid, cu 802.11 ac cu MIMO.*

Viteze 4G+. Wi-Fi mai rapid.

Touch ID
Siguranța avansată îți poartă amprenta.

Touch ID îți deblochează telefonul și te ajută să efectuezi plăți în App Store cu ajutorul amprentei. Iar senzorul Touch ID îmbunătățit îți scanează amprenta mai rapid și mai bine.

Touch ID - Siguranța avansată îți poartă amprenta.

iOS 9
O experiență incomparabilă. Cu un telefon incomparabil.

iOS 9 este ușor de utilizat și vine cu îmbunătățiri majore la un set de aplicații încorporate deja incredibile, o funcție mai inteligentă de căutare și multe altele.

iOS 9 - O experiență incomparabilă. Cu un telefon incomparabil.

iPhone: de ce nu poți găsi nimic care să-i semene.

Nu este vorba de un singur lucru. De exemplu, iPhone și iOS 9 funcționează perfect împreună. Se pun în valoare reciproc și astfel îți oferă cea mai bună experiență de utilizare. Camera iPhone-ului te ajută să faci poze și filme cu adevărat incredibile, iar totul este foarte simplu. Atât de simplu, încât a devenit cea mai populară cameră din lume. Cu iPhone, ai App Store, iCloud, FaceTime, Messages și Touch ID. Funcții care merg atât de bine, încât sunt mai mult decât simple caracteristici tehnice. Au devenit lucruri esențiale. iPhone este, de asemenea, foarte sigur. Și are grijă de confidențialitatea datelor tale, precum și de sănătatea ta. Așa ca iPhone-ul este iPhone pentru o mulțime de motive. Și o convingere de neclintit. Că, mai presus de orice, un telefon trebuie să fie simplu, frumos și magic.

iPhone: de ce nu poți găsi nimic care să-i semene.
iPhone 6

iPhone 6

Ecran de 4,7”

Cumpără acum

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Ecran de 5,5”

 

iPhone 5s

Compară modelele iPhone.
Alege iPhone-ul perfect pentru tine.

Compară

Compară modelele iPhone. Alege iPhone-ul perfect pentru tine.

sus