Va rugam asteptati ...

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Culori dinamice

Tehnologia Dynamic Color reda 6 culori, inclusiv culorile RGB mai intense și mai clare. Această tehnologie pentru procesarea culorilor prezintă o imagine mai naturală.

Ideea principală a imaginii autentice - Quad Core

Procesorul quad core funcționează neîncetat pentru a reduce zgomotul, îmbunătăți claritatea, chiar și în timpul amplificării imaginilor de rezoluție mai redusă la o calitate vizuală exceptională.

HDR activ pentru o scenă plină de viață

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizează detalii delicate și culori realiste cu o gamă mai largă de contrast. LG UHD TV acceptă mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro și HLG Pro.

Sunet Virtual Surround

Sunetul surround recrează sunetele naturale. Simte evenimentele peste tot în jurul tău folosind numai difuzorul televizorului, fără a fi necesare echipamente suplimentare.

Divertisment captivant acasă

Conectează dispozitivele tale de divertisment și bucură-te de o varietate de tipuri de conținut, precum jocuri și filme, prin intermediul conexiunilor USB si HDMI.

Sofisticat la interior și la exterior

Rama cu design metalic plin de stil face designul și mai impresionant prin aspectul modern.

WebOS simplu și intuitiv

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de modelPoti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store.

Magic Zoom

Aceasta functie permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Cu ajutorul aceste functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom.

Denumire produs    LG Smart TV
Cod produs    32LK6100MPLB
Procesor    Quad-Core
Tip ecran    LCD
Dimensiune ecran    32”
Rezolutie    1920 x 1080
Dimensiuni externe (cu stand)    Aprox. 742×180×472 mm (lățime × adancime × inaltime)
Greutate (cu stand)    Aprox. 5,1 kg
Video    Active HDR; Dynamic Color; Dynamic Tone Mapping
Audio    10W (RMS); Virtual Surround Plus
Tuner/Difuzare    DVB-T2/C/S2; CI+(1.4); Analog
Conectivitate    3 HDMI ; 2 USB ; Ethernet ; Intrare RF ; Wireless LAN
Alimentare    AC 100~240V, 50-60Hz
Consum de energie    Max. 36 W
Caracteristici suplimentare    Sistem operare – WebOS 3.5 ; Compatibilitate cu LG Magic Remote ; Browser Web ; Mod economise energie ; Meniu in 36 de limbi internationale