Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Ai făcut cunoștință cu Djingo, chatbot-ul de la Orange?

Pentru a afla percepția clienților Orange despre interacțiunea cu asistentul virtual de la Orange, am desfășurat 3 sesiuni de teste și discuții în Orange Digital Community, în cadrul cărora au fost implicați 297 de clienți.

În urma feedbackului primit, a reieșit că Djingo:

  • Este accesibil și la îndemână
  • Te ajută să salvezi timp
  • Este prompt în oferirea de răspunsuri
  • Are o atitudinea prietenoasă, politicoasă și proactivă

Impresiile și sugestiile primite de la membrii Orange Digital Community ne-au ajutat să îmbunătățim chatbotul. Acum, Djingo poate vorbi cu clienții pe 10 teme diferite și a fost implicat până acum în peste 64.000 de conversații, înregistrând un nivel al satisfacției clienților de 79%.

Iată câteva din impresiile clienților în faza de testare:

"Interacțiunea mi s-a părut foarte interesantă, mi-a plăcut, m-am amuzat și m-a făcut curios. Când l-am întrebat “Ce faci?", botul a răspuns creativ, spunând: “În cazul meu se poate spune că lucrez tot timpul." Mi-a plăcut, de asemenea, că mi-a scris “Ești încă acolo? Am observat că nu ai scris nimic. Te rog să-mi spui cum te pot ajuta?". În general, m-am bucurat foarte mult de conversație, deoarece răspunsurile au fost directe și relevante."

"Mi-a plăcut interacțiunea cu chatbotul, am găsit informații într-un mod rapid și eficient. El mi-a oferit informații corecte despre data scadentă a perioadei contractuale și despre codul PUK."

"Astăzi am avut o scurtă conversație care m-a făcut să zâmbesc. Îmi place robotul asta, pare foarte sociabil. Din păcate, am reușit să-l fac puțin confuz cu cererile mele."

Ne bazăm în continuare pe feedbackul clienților pentru a continua îmbunătățirea asistentului nostru virtual. Acesta învață în fiecare zi mai multe, inclusiv cum să răspundă în cât mai multe situații. Discută și tu cu Djingo - www.orange.ro/chatbot!!

* Despre Orange Digital Community - Aproximativ 400 de clienți fac parte din comunitatea digitală Orange Digital Community în care sunt abordate diverse subiecte de interes pentru Orange. Membrii acestei comunități ne transmit feedbackul lor, cu scopul de a ne îmbunătăți produsele și serviciile. Află mai multe aici