×
302 Found

Found

The document has moved here.

Tarif

Reîncarcarea de rezervă

Reîncărcarea de rezervă pentru cartela Orange PrePay

Poți mereu comunica în situații de urgență pentru că primești în avans o parte din creditul pe care îl vei reîncărca data viitoare, prin serviciul reîncărcare de rezervă de la Orange. Folosește acest serviciu atunci când nu mai poți efectua un apel național și primești 40 de euro cenți credit, pentru cartela ta Orange PrePay.

Beneficii

Solicită creditul de rezervă atunci când nu mai ai suficient credit pentru a efectua un apel național de un minut. Vei primi 40 de euro cenți credit pentru a putea apela în caz de urgență.

Cum solicit reîncărcarea de rezervă?

Poți face acest lucru direct de pe telefonul tău, prin apel gratuit la *100#. Accesează apoi meniul Reîncărcare, alege opțiunea Reîncărcare de rezervă și urmează instrucțiunile.

Cât costă serviciul Reîncărcare de rezervă?

Accesul la serviciu este gratuit.

Întrebări frecvente

Pentru a folosi acest serviciu, trebuie să fi reîncărcat cel puțin o dată cartela ta Orange PrePay, prin orice metodă de reîncărcare, exceptând serviciul Transfer Credit

Beneficiezi de o singură reîncărcare de rezervă într-o perioadă de 30 de zile. Poți folosi din nou acest serviciu numai după ce a fost confirmată reținerea celor 40 euro cenți.

Creditul primit este activ timp de o zi, nu are perioadă de grație și se consumă înaintea creditului plătit.

Cei 40 de euro cenți vor fi reținuți la următoarea reîncărcare a contului prin oricare din metodele de reîncărcare, prin Transfer Credit sau din bonusurile primite. Vei fi anunțat printr-un mesaj scris despre reținerea contravalorii creditului de rezervă.

Serviciul este disponibil tuturor utilizatorilor de cartele reîncărcabile PrePay.