×

PrePay

Opțiuni

Poți comanda cartela Orange PrePay cu credit aici.

PrePay

Opțiuni

Poți comanda cartela Orange PrePay cu credit aici.

Bonus My Orange Bonusul s-a modificat

Beneficiile acordate pot fi folosite doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat, atât timp cât contul este în perioadă activă. După consumarea beneficiilor vei fi tarifat din credit.
Vezi aici lista de tarife. Iar dacă ești încă în perioada de grație a cartelei, vei putea continua sa primesti apeluri și SMS-uri.
*Bonusurile nu se acordă la activările de opţiuni din creditul existent în cont ci exclusiv la reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune PrePay.

Bonus My Orange Bonusul s-a modificat

Beneficiile acordate pot fi folosite doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat, atât timp cât contul este în perioadă activă. După consumarea beneficiilor vei fi tarifat din credit.
Vezi aici lista de tarife. Iar dacă ești încă în perioada de grație a cartelei, vei putea continua sa primesti apeluri și SMS-uri.
*Bonusurile nu se acordă la activările de opţiuni din creditul existent în cont ci exclusiv la reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune PrePay.

Oferta de trecere de la cartela PrePay la abonament

Beneficiezi de cele mai bune prețuri la telefoane în rate, fără avans și direct pe factura Orange, împreună cu noul abonament Fun 11, dacă activezi un abonament, prin migrarea de la cartela Orange PrePay cu vechime de minimum 12 luni în rețea.

Vezi oferta

Migrare de la cartela

*133#

Pentru a afla traficul de internet disponibil în contul tău PrePay, apelează 333 sau *133#. Poți accesa această informație și din contul tău Orange. Informația afișată va fi actualizată dacă în prealabil ai închis sesiunea de internet sau dacă a trecut cel puțin o oră de la ultima accesare a sesiunii de date.

Alte Opțiuni

În plus față de minutele, mesajele și MB incluși în opțiunea activată pe numărul tău, poți să adaugi următoarele opțiuni:

 • 1,5 euro credit
 • 500 SMS în reţea

Activează prin SMS la 321 cu textul "SMS"

 • 1,5 euro credit
 • 10 minute internaționale către fix și mobil în Uniunea Europeană, Republica Moldova, Canada, SUA, Turcia și China
 • După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,20 euro credit/minut internațional către aceleași destinații

Activează prin SMS la 321 cu textul "INT"

 • 1,5 euro credit
 • 100 de minute internaționale în rețele fixe din Uniunea Europeană, rețele fixe și mobile din SUA și Canada
 • După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,08 euro credit/minut internațional către aceleași destinații

Activează prin SMS la 321 cu textul "UE"

Beneficiile sunt valabile 30 de zile și pot fi activate:

 • Prin apel gratuit 100#, ramura Opțiuni/Alte opțiuni sau ramura Internet
 • Direct din contul tău online
 • Prin cuvântul cheie din dreptul fiecărei opțiuni
Reîncărcare cartelă

Reîncarci SIM-ul tău PrePay cu credit de comunicare sau direct cu minute, SMS-uri și internet la viteze 4G+.

PrePay Bonus

Ai avantajele unui program de loialitate chiar și cu o cartelă PrePay.

Spațiul Economic European

SEE reprezintă Spațiul Economic European compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Cartela SIM
Orange PrePay

Cu Orange PrePay tu deții controlul. Nu ai abonament sau factură de plătit.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă până în 6 iunie 2023, cu posibilitate de prelungire.

Consultă aici termenii și condițiile campaniei “Câștig din orice mișcare“.

Lista finală câștigători la Tombola PrePay “Câștig din orice mișcare”

Activarea Serviciilor PrePay are loc după introducerea Cartelei SIM în telefon, în momentul primului apel sau primului mesaj scris trimis sau în momentul primei sesiuni de date efectuate.

La activarea unei cartele SIM Orange PrePay ai inclusă promoțional opțiunea de 6 euro credit cu minute și mesaje nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale și internaționale sau SMS naționale (din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE) și 6 GB internet național. Poți folosi minutele, mesajele și traficul de internet imediat după activarea cartelei.
Dacă te afli în altă țară, la activarea opțiunii se va dezactiva serviciul Roaming. Vei primi prin SelfCare instrucțiunile pentru reactivarea serviciului Roaming.

Dacă preferi credit în loc de minute și mesaje, trimite SMS gratuit la 321 cu textul CREDIT, pentru a primi 5 euro credit. Modificările nu pot fi făcute dacă ai folosit deja din minutele, mesajele și MB incluși în opțiune.

Fie că ai un SIM Orange PrePay sau îți activezi acum unul nou, te poți bucura de opțiunile PrePay astfel:

 • reîncarci direct cu o opțiune și primești beneficiile imediat pe numărul tău. Acestea nu se reactivează automat când le expiră valabilitatea (ex. 28/30 de zile), de aceea îți recomandăm să reîncarci din nou cu opțiune sau alegi o opțiune cu reactivare automată (opțiuni recurente)
 • reîncarci cu credit și activezi o opțiune cu reactivare automată (opțiuni recurente). Opțiunea se reactivează la fiecare 21/28/30/35 de zile, dacă ai credit suficient în cont. Cu câteva zile înainte de expirarea opțiunii primești un mesaj prin care îți reamintim să reîncarci; dacă ai întârziat cu reîncărcarea, reactivează manual opțiunea în contul tău My Orange, prin apel gratuit la *100# / My Orange sau la Serviciul Clienți 300.
 • Opțiunea de 5 € credit reîncărcată într-un magazin Orange sau activată prin meniurile *100#, 300, *122* cod reîncărcare# sau apel 222 tasta 1 oferă valabilitate 28 zile; opțiunea de 5 € credit reîncărcată sau activată pe orange.ro, My Orange, Orange Money sau prin încărcare directă de pe un abonament Orange oferă valabilitate 30 zile.
 • Opțiunile de 6 si 8 € credit au valabilitate de 28 de zile daca sunt reîncărcate într-un magazin Orange, pe orange.ro, prin My Orange, Orange Money, prin încărcare directă de pe un abonament Orange sau activate prin meniurile *100#, 300, *122* cod reîncărcare# sau apel 222 tasta 1, respectiv 30 de zile daca sunt reîncărcate sau activate prin încărcare automata de pe un abonament Orange prin apel la *100#, ramura Reincarcare PrePay.

Alege unde vrei să activezi opțiunea:

 • Online în contul My Orange sau direct în aplicația "My Orange" dacă folosești un telefon cu sistem de operare Android sau iOS.
  Aici poți să reîncarci direct cu o opțiune sau cu credit și să plătești cu cardul bancar sau să activezi/reactivezi o opțiune cu reactivare automată.

Dacă ai credit suficient în cont poți activa opțiuni și prin alte metode:

 • Prin apel la 100#, ramura Promoții/Opțiuni
 • Pentru opțiunile cu trafic de internet inclus - prin mesaj scris la numărul 321, cu fiecare cuvânt cheie specific, astfel :
  • Opțiunea Internet de 6 € credit - SMS cu textul "net6"
  • Opțiunea Internet de 5 € credit - SMS cu textul "net5"
  • Opțiunea Internet de 12 € credit – SMS cu textul "net12"

La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la 100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi consumat pentru traficul de internet.

Reîncarci oricând direct cu opțiune sau credit, fără reactivare automată după 21/28/30/35 de zile:

 • De pe www.orange.ro/reincarcare , plată cu cardul bancar.
 • De pe abonamentul tău Orange, direct pe numărul de telefon PrePay, prin apel la 100# / Reîncărcare PrePay
 • Prin reîncarcare directă cu opțiuni, în magazinele Orange

Bonusurile se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale. Acestea sunt valabile 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusurile pot fi folosite naƫional cu opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul nu poate fi folosit cu o opƫiune din categoria Design Your Offer.

Bonusurile nu se acordă la activările de opţiuni din creditul existent în cont, pentru creditul obƫinut prin opƫiunea Transfer Credit sau pentru reȋncărcările cu opƫiuni destinate exclusiv consumului beneficiilor ȋn roaming.

Bonusurile se alocă clienƫilor PrePay care primesc ȋn perioada campaniei o opƫiune cadou sau pentru reȋncărcările de pe un abonament Orange prin orice metodă de reȋncărcare.

Poți verifica beneficiile disponibile în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

 • Beneficiile acordate pot fi utilizate doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat şi atâta timp cât contul este în perioadă activă. La expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii, expiră şi beneficiile.
 • În situația opțiunilor reactivate automat, cu recurență, reactivarea opțiunii se procesează în intervalul 00:00 - 02:00, situație în care poate exista un interval de timp între momentul expirării perioadei de valabilitate a opțiunii și momentul reactivării noii opțiuni, interval în care nu se pot consuma beneficiile incluse în opțiune. Îți recomandăm șă verifici alocarea acestora prin apel gratuit la 333 sau 133#. Ulterior alocării resurselor, se primește un mesaj de confirmare.
 • Beneficiile incluse nu se reportează. După terminarea acestora, vei fi tarifat din credit conform tarifelor de aici . Poți însă primi apeluri și SMS-uri dacă ești încă în perioada de grație a opțiunii. Beneficiile incluse in opțiunile de 3, 4 (disponibile la reincarcarea din contul My Orange ), 5, 6, 7 și 8 euro credit pot fi folosite doar în România. Când vrei să folosești opțiunea și în roaming în SEE, activeaza o opțiune de minim 12 euro credit din oferta curentă.
 • În afara țărilor membre în SEE, în roaming se aplică tariful conform țării vizitate.
 • Până pe 14 iunie 2023 consumul de resurse în Marea Britanie și Gibraltar se va tarifa la prețul promoțional de: apel local și SEE efectuat sau primit 0,10 €/min, apel în țări non-SEE 1,3 €/min, SMS/MMS 0,10 €/mesaj, trafic de date 0,010 €/MB (Euro Credit). Detalii aici.
 • Îți poți reîncărca oricând contul cu una din opțiunile disponibile sau poți apela la un abonat Orange să facă acest lucru pentru tine. Creditul obținut din reincarcari se poate transfera. Creditul obtinut din transferul de credit, nu este transferabil.

 • Folosește minutele internaționale către fix incluse în opțiuni pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din SUA și Canada și pentru apeluri către rețelele fixe din Uniunea Europeană, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă .
 • Minutele sau mesajele internaționale către mobil sunt disponibile pentru a apela numere din țări ale Uniunii Europene, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă.
 • Orange își rezervă dreptul de a aduce modificări listei de prefixe.
 • Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar ies din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Te poți bucura până la 14 iunie 2023 de aceleași condiții de consum și de tarifare cu cele aplicabile în țările membre SEE pentru apeluri internaționale în Marea Britanie și Gibraltar. Detalii aici

Cu opțiunile PrePay navighezi pe internet la viteze 4G+:

 • pentru opțiunile PrePay, atât cele cu minute cât și opțiunile Internet PrePay de 5-10 euro credit, viteza maximă estimată de transfer al datelor pentru rețeaua 4G+ poate fi de până la 450 Mbps pentru download și de până la 100 Mbps pentru upload. Viteza maximă teoretică pentru rețeaua 4G+ este de până la 500 Mbps pentru download și până la 150 Mbps pentru upload.
 • în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G+ sau nu ai un dispozitiv 4G+, beneficiezi de rețeaua 4G, care oferă viteza maximă estimată de transfer al datelor de până la 142,2 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload. Viteza maximă teoretică pentru download este de până la 200 Mbps și pentru upload de până la 75 Mbps.

Dacă nu ai o opțiune activă, vei naviga pe internet la viteze 3G, adica la o viteză maximă estimată de transfer al datelor de până la 38,4 Mbps pentru download și de până la 5,04 Mbps pentru upload. Viteza maximă teoretică este pentru download de până la 43,2 Mbps și pentru upload e până la 5,76 Mbps.

Performanțele serviciului de date mobile depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale. Mai multe detalii privind Procedura de determinare a vitezei maxime estimate de transfer pe https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/ .

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G, trebuie să:

 • Ai un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • Ai o ofertă care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Te afli în aria de acoperire. Dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G
 • Ai o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange Romania activarea serviciilor de tip VPN sau care criptează traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestora, apelează gratuit 333 sau 133# sau intră în contul tău.
Vei primi informații actualizate dacă în prealabil ai închis sesiunea de net, sau dacă a trecut minim o oră de la ultima accesare a internetului.

Activarea unei opțiuni din creditul existent în cont nu mărește perioada de activitate sau de grație a SIM-ului. Poți folosi traficul din opțiune în perioada de activitate a SIM-ului și perioada de valabilitate a opțiunii. După perioada de activitate, SIM-ul are o perioadă de grație de 240 de zile.

Dacă vrei ca opțiunea să se reactiveze automat la sfârșitul perioadei de valabilitate, trebuie să ai activă o opțiune recurentă și să ai în cont un credit minim egal cu tariful opțiunii.

Poți face acest lucru prin apel la *100#, ramura 3 Opțiuni apoi 1 Opțiunile mele active. Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv.

1. Dacă ai o opțiune recurentă activă în cont, cu beneficii în perioada de valabilitate, selectează "dezactivează opțiunea și anulează reactivarea ei". Beneficiile neconsumate vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării.

2. Dacă ai o opțiune recurentă programată pentru reactivare lunară, fără beneficii în perioada de valabilitate, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează.

Apelează 222 pentru a afla numărul de telefon al cartelei tale Orange PrePay.

Poți reîncărca direct cu opțiuni sau cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune. La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la 100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi utilizat parțial sau total navigând pe net.

Poți reîncărca cu opțiuni sau direct cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune.
TVA aplicabil la cumpărarea cartelei SIM sau a tichetului de reîncărcare.

Dacă vrei să activezi una din opțiunile acestei oferte, dar ai deja activată o opțiune care este incompatibilă cu aceasta, trebuie mai întâi să o dezactivezi pe cea veche.

Îți recomandăm să activezi o opțiune cu beneficii în roaming pentru țara în care călătorești: opțiune de 12 € credit pentru țări din Spatiul Economic European sau alte opțiuni cu roaming atunci când călătorești în țări non-membre SEE. Detalii aici.

Dacă ești client PrePay, te-ai portat în alte rețele în urmă cu maximum 30 zile și ai în cont credit plătit, poți solicita returnarea acestuia în contul tău bancar, urmând acești pași:

   1. te prezinți în orice Orange Shop cu cartea de identitate și SIM-ul Orange PrePay (în format fizic, cu seria lizibilă)
   2. completezi formularul de retur credit
   3. achiți taxa de retur credit în valoare de 5 lei
   4. ai un cont IBAN în lei (pe același nume ca cel din cartea de indentitate)

Returnarea creditului plătit se va efectua în contul IBAN în termen de 30 de zile de la depunerea cererii completate corect.