Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Net destul pentru alegeri cool

150 GB bonus

cu opțiunea PrePay de 5€ credit

în

My OrangeMy Orange

Net destul pentru alegeri cool

150 GB bonus

Net destul pentru alegeri cool

150 GB bonus

Net destul pentru alegeri cool

150 GB bonus

cu opțiunea PrePay de 5€ credit

în

My OrangeMy Orange

în

My OrangeMy Orange

Bonus My Orange Bonusul s-a modificat
Bonus My Orange Bonusul s-a modificat
BonusPocus
Surprize în reprize
PrePay BonusPocus

Cu jocul BonusPocus câștigul e dublu: te distrezi și primești cadou beneficii PrePay. Revino periodic în joc ca să nu ratezi nicio surpriză.

Pornește distracția

Vitezele 5G+
acum și la PrePay

Toți clienții Orange PrePay care își activează o opțiune de minimum 6 euro credit, au un telefon compatibil 5G și se află în aria de acoperire 5G se pot bucura acum de cel mai rapid internet de până la 1500 Mbps pentru download și de până la 160 Mbps pentru upload.

Descoperă 5G+

*133#

Pentru a afla traficul de internet disponibil în contul tău PrePay, apelează 333 sau *133#. Poți accesa această informație și din contul tău Orange. Informația afișată va fi actualizată dacă în prealabil ai închis sesiunea de internet sau dacă a trecut cel puțin o oră de la ultima accesare a sesiunii de date.

Alte Opțiuni

În plus față de minutele, mesajele și MB incluși în opțiunea activată pe numărul tău, poți să adaugi următoarele opțiuni:

 • 1,5 euro credit
 • 500 SMS în reţea

Activează prin SMS la 321 cu textul "SMS"

 • 1,5 euro credit
 • 10 minute internaționale către fix și mobil în Uniunea Europeană, Republica Moldova, Canada, SUA, Turcia și China
 • După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,20 euro credit/minut internațional către aceleași destinații

Activează prin SMS la 321 cu textul "INT"

 • 1,5 euro credit
 • 100 de minute internaționale în rețele fixe din Uniunea Europeană, rețele fixe și mobile din SUA și Canada
 • După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,08 euro credit/minut internațional către aceleași destinații

Activează prin SMS la 321 cu textul "UE"

Beneficiile sunt valabile 30 de zile și pot fi activate:

 • Prin apel gratuit 100#, ramura Opțiuni/Alte opțiuni sau ramura Internet
 • Direct din contul tău online
 • Prin cuvântul cheie din dreptul fiecărei opțiuni
Reîncărcare Orange PrePay

Reîncarcă contul tău Orange PrePay cu credit de comunicare sau direct cu minute, SMS-uri și internet la viteze 5G.

PrePay Bonus

Ai avantajele unui program de loialitate chiar și la PrePay.

eSIM, tehnologia viitorului, disponibilă acum și la PrePay
eSIM

Cu eSIM atât clienții existenți cât și cei care vor să își activeze un Orange PrePay cu număr nou vor putea alege să se conecteze la rețea într-un mod digital, fără să mai fie nevoie să manipuleze o cartelă SIM.

Cartela SIM
Orange PrePay

Cu Orange PrePay tu deții controlul. Nu ai abonament sau factură de plătit.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă până în 10 septembrie 2024, cu posibilitate de prelungire.

Accesul la viteze 5G+ de internet pentru opțiunile de 5 și 6 euro este disponibil în perioada 19 iunie - 31 august 2024.
Internetul nelimitat pentru opțiunile de 6 euro credit, naționale cu minute și internet, este disponibil până la 10 septembrie 2024.

Bonusul de internet de 1024 GB, valabil 12 luni, se acordă automat când îți portezi numărul la Orange PrePay.

Bonusul poate fi folosit cu opțiune națională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune activă de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate, la aceeași viteză ca internetul oferit de opțiunea aleasă, după primirea SMS-ului de confirmare a activării.

Poți verifica beneficiile disponibile în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

Activarea Serviciilor PrePay are loc după introducerea Cartelei SIM în telefon, în momentul primului apel sau primului mesaj scris trimis sau în momentul primei sesiuni de date efectuate.

La activarea unei cartele SIM Orange PrePay ai inclusă promoțional opțiunea de 6 euro credit cu minute și mesaje nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale și internaționale sau SMS naționale (din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE) și 6 GB internet național. Poți folosi minutele, mesajele și traficul de internet imediat după activarea cartelei.
Dacă te afli în altă țară, la activarea opțiunii se va dezactiva serviciul Roaming. Vei primi prin SelfCare instrucțiunile pentru reactivarea serviciului Roaming.

Dacă preferi credit în loc de minute și mesaje, trimite SMS gratuit la 321 cu textul CREDIT, pentru a primi 5 euro credit. Modificările nu pot fi făcute dacă ai folosit deja din minutele, mesajele și MB incluși în opțiune.

Fie că ai un SIM Orange PrePay sau îți activezi acum unul nou, te poți bucura de opțiunile PrePay astfel:

 • reîncarci direct cu o opțiune și primești beneficiile imediat pe numărul tău. Acestea nu se reactivează automat când le expiră valabilitatea (ex. 15/21/28 de zile), de aceea îți recomandăm să reîncarci din nou cu opțiune sau alegi o opțiune cu reactivare automată (opțiuni recurente)
 • reîncarci cu credit și activezi o opțiune cu reactivare automată (opțiuni recurente). Opțiunea se reactivează la fiecare 15/21/28 de zile, dacă ai credit suficient în cont. Cu câteva zile înainte de expirarea opțiunii primești un mesaj prin care îți reamintim să reîncarci; dacă ai întârziat cu reîncărcarea, reactivează manual opțiunea în contul tău My Orange sau la Serviciul Clienți 300.
 • online în contul My Orange sau direct în aplicația "My Orange" dacă folosești un telefon cu sistem de operare Android sau iOS.
  Aici poți să reîncarci direct cu o opțiune sau cu credit și să plătești cu cardul bancar sau să activezi/reactivezi o opțiune cu reactivare automată.
  Poți verifica oricând valabilitatea beneficiilor din opțiuni prin apel gratuit la 333 sau *133#.

Dacă ai credit suficient în cont poți activa opțiuni și prin alte metode:

 • Prin apel la 100#, ramura Promoții/Opțiuni
 • Pentru opțiunile cu trafic de internet inclus - prin mesaj scris la numărul 321, cu fiecare cuvânt cheie specific, astfel :
  • Opțiunea Internet de 5 € credit - SMS cu textul "net5"
  • Opțiunea Internet de 6 € credit - SMS cu textul "net6"
  • Opțiunea Internet de 12 € credit – SMS cu textul "net12"

La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la 100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi consumat pentru traficul de internet.

Reîncarci oricând direct cu opțiune sau credit, fără reactivare automată după 15/21/28 de zile:

 • De pe www.orange.ro/reincarcare , plată cu cardul bancar.
 • De pe abonamentul tău Orange, direct pe numărul de telefon PrePay, prin apel la 100# / Reîncărcare PrePay
 • Prin reîncarcare directă cu opțiuni, în magazinele Orange

Opțiunile de 5, 6, 8, 16 € credit reîncărcate sau activate într-un magazin Orange, pe orange.ro, din My Orange sau din chatbot Djingo, prin încărcare directă de pe un abonament Orange sau activate prin meniurile *100#, 200, *122* cod reîncărcare# sau apel 222 tasta 1, au valabilitate 28 de zile iar beneficiile incluse în opțiuni sunt valabile 28 de zile de la activarea opțiunilor.

Opțiunea de 12€ credit cu minute reîncărcată sau activată exclusiv din online (My Orange) are valabilitate de 21 zile iar beneficiile incluse în aceasta are valabilitate de 21 zile de la activarea opțiunii.

Opțiunea de 12 € credit de internet, reîncărcată sau activată într-un magazin Orange, pe orange.ro, din My Orange sau din chatbot Djingo, prin încărcare directă de pe un abonament Orange sau activată prin meniurile *100#, 200, *122* cod reîncărcare# sau apel 222 tasta 1, are valabilitate 21 de zile iar beneficiile incluse în opțiune sunt valabile 21 de zile de la activarea opțiunii.

Activarea directă a unei opțiuni mărește perioada de activitate și de grație a SIM-ului.

Primești automat între 50 GB și 160 GB bonus la activarea opțiunii preferate în perioada 19 iunie – 10 septembrie 2024.
În plus, tot automat ai între 100 GB și 300 GB extra bonus, dacă alegi să-ți activezi/reactivezi opțiunea din My Orange în perioada campaniei. Extra bonusul nu se acordă pentru opțiunile cadou câștigate prin BonusPocus.

Alte detalii despre bonusul de internet oferit în opțiuni:

Bonusul se acordă exclusiv pentru opțiunile PrePay de minimum 5 € credit cu beneficii naționale din oferta curentă și are aceeași valabilitate ca beneficiile opțiunii PrePay alese.
Bonusul nu se acordă pentru reîncărcările cu credit, pentru creditul obținut prin opțiunea Transfer Credit sau la activările/reactivările de opțiuni destinate exclusiv consumului beneficiilor în roaming.

Bonusurile pot fi folosite cu opțiune națională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune activă de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusurile nu pot fi folosite cu o opțiune din categoria Design Your Offer.

Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate, la aceeași viteză ca internetul oferit de opțiunea aleasă, după primirea SMS-ului de confirmare a activării.

Poți verifica beneficiile disponibile în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

 • Beneficiile acordate pot fi utilizate doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat şi atâta timp cât contul este în perioadă activă. La expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii, expiră şi beneficiile.
 • În situația opțiunilor reactivate automat, cu recurență, reactivarea opțiunii se procesează în intervalul 00:00 - 02:00, situație în care poate exista un interval de timp între momentul expirării perioadei de valabilitate a opțiunii și momentul reactivării noii opțiuni, interval în care nu se pot consuma beneficiile incluse în opțiune. Îți recomandăm șă verifici alocarea acestora prin apel gratuit la 333 sau 133#. Ulterior alocării resurselor, se primește un mesaj de confirmare.
 • Beneficiile incluse nu se reportează. După terminarea acestora, vei fi tarifat din credit conform tarifelor de aici . Poți însă primi apeluri și SMS-uri dacă ești încă în perioada de grație a opțiunii. Beneficiile incluse in opțiunile de 3, 4, 5, 6, 7 și 8 euro credit pot fi folosite doar în România. Când vrei să folosești opțiunea și în roaming în SEE, activeaza o opțiune de minim 12 euro credit din oferta curentă.
 • În afara țărilor membre în SEE, în roaming se aplică tariful conform țării vizitate.
 • Până pe 15 septembrie 2024 consumul de resurse în Marea Britanie și Gibraltar se va tarifa la prețul promoțional de: apel local și SEE efectuat sau primit 0,10 €/min, apel în țări non-SEE 1,3 €/min, SMS/MMS 0,10 €/mesaj, trafic de date 0,010 €/MB (Euro Credit). Detalii aici.
 • Îți poți reîncărca oricând contul cu una din opțiunile disponibile sau poți apela la un abonat Orange să facă acest lucru pentru tine. Creditul obținut din reincarcari se poate transfera. Creditul obtinut din transferul de credit, nu este transferabil.

 • Minutele internaționale către fix incluse în Opțiunea cu minute și internet de 5€ credit pot fi folosite pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din SUA și Canada și pentru apeluri către rețelele fixe din Uniunea Europeană, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă .
 • Minutele sau mesajele internaționale către mobil incluse în restul opțiunilor (altele decât cea de 5€ credit) sunt disponibile pentru a apela numere din țări ale Uniunii Europene, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă.
 • Orange își rezervă dreptul de a aduce modificări listei de prefixe.
 • Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar ies din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Te poți bucura până la 15 septembrie 2024 de aceleași condiții de consum și de tarifare cu cele aplicabile în țările membre SEE pentru apeluri internaționale în Marea Britanie și Gibraltar. Detalii aici

Iată care sunt vitezele de internet pentru opțiunile PrePay din portofoliul curent:

 • opțiunile mai mici sau egale cu valoarea de 5 euro credit: viteza maximă estimată de transfer al datelor pentru rețeaua 4G+ poate fi de până la 355,6 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload;
 • opțiunile cu valoarea de 6 euro credit: viteza maximă estimată de transfer al datelor pentru rețeaua 5G poate fi de până la 500 Mbps pentru download și de până la 100 Mbps pentru upload;
 • opțiunile mai mari sau egale cu valoarea de 8 euro credit: viteza maximă estimată de transfer al datelor pentru rețeaua 5G+ poate fi de până la 1500 Mbps pentru download și de până la 160 Mbps pentru upload;
 • dacă nu ești în zona de acoperire 5G+/5G/4G+ sau nu ai un dispozitiv 4G+/5G, beneficiezi de rețeaua 4G, care oferă viteza maximă estimată de transfer al datelor de până la 142,2 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload.

Dacă nu ai o opțiune activă, vei naviga pe internet la viteze 4G, adică la o viteză maximă estimată de transfer al datelor de până la 142,2 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload.

Performanțele serviciului de date mobile depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale. Află mai multe detalii despre Procedura de determinare a vitezei maxime estimate de transfer pe orange.ro/termeni-si-conditii.

Pentru a naviga pe internet la cele mai mari viteze ai nevoie:

 • de un smartphone compatibil din oferta Orange. Pentru telefoanele cumpărate din alte magazine, Orange nu garantează accesul la tehnologia 5G+/5G/4G+
 • de o cartelă SIM compatibilă cu 5G+/5G/4G
 • să te afli în aria de acoperire 5G+/5G/4G+/4G. Vezi aici harta de acoperire

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestora, apelează gratuit 333 sau 133# sau intră în contul tău.
Vei primi informații actualizate dacă în prealabil ai închis sesiunea de net, sau dacă a trecut minim o oră de la ultima accesare a internetului.

Activarea unei opțiuni din creditul existent în cont nu mărește perioada de activitate sau de grație a SIM-ului. Poți folosi traficul din opțiune în perioada de activitate a SIM-ului și perioada de valabilitate a opțiunii. După perioada de activitate, SIM-ul are o perioadă de grație de 240 de zile.

Dacă vrei ca opțiunea să se reactiveze automat la sfârșitul perioadei de valabilitate, trebuie să ai activă o opțiune recurentă și să ai în cont un credit minim egal cu tariful opțiunii.

Poți face acest lucru prin apel la *100#, ramura 3 Opțiuni apoi 1 Opțiunile mele active. Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv.

1. Dacă ai o opțiune recurentă activă în cont, cu beneficii în perioada de valabilitate, selectează "dezactivează opțiunea și anulează reactivarea ei". Beneficiile neconsumate vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării.

2. Dacă ai o opțiune recurentă programată pentru reactivare lunară, fără beneficii în perioada de valabilitate, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează.

Apelează 222 pentru a afla numărul de telefon al cartelei tale Orange PrePay.

Poți reîncărca direct cu opțiuni sau cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune. La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la 100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi utilizat parțial sau total navigând pe net.

Poți reîncărca cu opțiuni sau direct cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune.
TVA aplicabil la cumpărarea cartelei SIM sau a tichetului de reîncărcare.

Dacă vrei să activezi una din opțiunile acestei oferte, dar ai deja activată o opțiune care este incompatibilă cu aceasta, trebuie mai întâi să o dezactivezi pe cea veche.

Îți recomandăm să activezi o opțiune cu beneficii în roaming pentru țara în care călătorești: opțiune de 12 € credit pentru țări din Spatiul Economic European sau alte opțiuni cu roaming atunci când călătorești în țări non-membre SEE. Detalii aici.

Dacă ești client PrePay, te-ai portat în alte rețele în urmă cu maximum 30 zile și ai în cont credit plătit, poți solicita returnarea acestuia în contul tău bancar, urmând acești pași:

   1. te prezinți în orice Orange Shop cu cartea de identitate și SIM-ul Orange PrePay (în format fizic, cu seria lizibilă)
   2. completezi formularul de retur credit
   3. achiți taxa de retur credit în valoare de 5 lei
   4. ai un cont IBAN în lei (pe același nume ca cel din cartea de indentitate)

Returnarea creditului plătit se va efectua în contul IBAN în termen de 30 de zile de la depunerea cererii completate corect.

Vrei să treci pe abonament în cea mai rapidă rețea?

Internet 5G+ nelimitat si 50% reducere pe 24 de luni

x