×
Văd emisiunile preferate la calitate HD

Echipamente pentru Orange Home TV prin satelit

  • Receiver HD Samsung
  • Card TV
  • Antena TV

Pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună selecție de canale HD (high definition) și SD (standard definition), naționale și internaționale, îți punem la dispoziție serviciul de televiziune prin satelit, ce conține și o serie de echipamente dedicate:

Receiver DTH KSTB6029
Receiver DTH KSTB6029

Cu ajutorul acestui receiver, ai cea mai bună selecție de canale HD și SD la o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Dimensiunile mici și telecomanda intuitivă sunt ideale pentru o vizionare și un sunet impecabil la tine acasă.

Citește ghidul de utilizare.
Modul CI+ HD
Modul CI+ HD

Modulul CI+ HD recepționează canalele HD și SD și se introduce direct în televizor împreună cu cardul TV, fără a fi necesare alte echipamente suplimentare pentru funcționare. Vei economisi energia electrică și îți vei ordona canalele așa cum îți dorești, folosind doar interfața televizorului compatibil cu tehnologia DVB-S2.

Citește ghidul de utilizare.
Card TV
Card TV

Cardul TV, pe care îl introduci în fanta specială a receiverului sau a modulului CI+, decriptează semnalul canalelor TV

Antena TV
Antena TV

Cu un design special și dimensiuni reduse față de antenele de satelit standard, acest echipament îți oferă o calitate superioară a recepției semnalului.

Cât costă?

Chirie

Taxa lunară

Echipament HD Inclus pentru clienții Orange Love
1 euro / 4.9 lei
preț standard
Receiver HD suplimentar 1 euro / 4.9 lei
*Prețurile sunt orientative și calculate la un curs de 4.9 lei/euro.
Căt costă

Întrebări frecvente

Poți închiria până la două echipamente suplimentare pentru a urmări TV prin satelit pe 3 televizoare.

Dacă ulterior instalării inițiale dorești să activezi unul sau două receivere/module CI+ suplimentare, trebuie să achiți o singură dată taxa de activare suplimentară, în valoare de 10 euro.

E foarte simplu să conectezi receiverul HD:

  • La televizor sau proiector, prin intermediul mufei HDMI
  • La sistemul de sunet, prin intermediul mufei S/PDIF

Pentru mai multe informații, accesează ghidul de utilizare a receiverului HD aici.

Tot ce trebuie să faci este să atașezi cardul TV în modulul CI+ și să-l introduci în fanta specială a televizorului DVB-S2. Pentru mai multe informații, accesează ghidul de utilizare a modulului CI+ HD aici.

Clienții care achiziționează serviciul de televiziune prin satelit împreună cu un abonament Fix Net 4G și/sau voce mobilă au primul echipament inclus, iar pentru fiecare receiver suplimentar se plătește o chirie de 1 € (4,9 lei)/lună.
Pentru clienții care achiziționează doar serviciul de televiziune prin satelit, chiria începand cu primul echipament este de 1 €/lună.

sus