×
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Abonamente de TV prin cablu

Abonamente de TV prin cablu

Cu serviciul de televiziune prin cablu, ai o calitate excelentă a imaginii și o stabilitate crescută a serviciului TV, datorită celor mai noi tehnologii de acces:
Fiber to the Home (FTTH) și Fiber to the Building (FTTB).

Fibră + TV de la 40 lei/lună

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie.

* Prețurile în lei sunt orientative și sunt calculate la un curs de 5 lei/EUR, cu TVA inclus.

Sunt aproape de filmele și serialele preferate
Activează HBO GO cu Orange

Cele mai tari competiții sportive, pe canalele Look

Bucură-te de cele mai importante competiții sportive din fotbal, Formula 1, tenis, volei, baschet și multe altele.

Extra-opțiuni

Dacă vrei să ai o experiență cât mai completă, adaugă și mai multe canale TV abonamentului tău de televiziune prin cablu.

Extra-opțiuni

Dacă vrei să ai o experiență cât mai completă, adaugă și mai multe canale TV abonamentului tău de televiziune prin cablu.

Întrebări frecvente

Îți poți crea un cont HBO GO aici, dacă ai activată una din extra-opțiunile HBO HD, MAXPAK HD sau HBO GO.

Pentru crearea contului HBO GO, vei avea nevoie de parola Orange.

Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre ce este parola Orange și cum o poti schimba.

Oferta este valabilă până la data de 25 ianuarie 2022, cu posibilitatea de prelungire.

Oferta este valabilă până la data de 25 ianuarie 2022, cu posibilitatea de prelungire. Pentru activarea serviciului TV prin cablu trebuie să ai deja un abonament de internet prin fibră sau să activezi unul acum.

În cazul în care activezi un contract pe 12 luni, plătești pentru instalarea și activarea unui abonament de televiziune prin cablu taxa de instalare de 30 €, o singură dată. Pentru contractele pe 24 de luni, instalarea este gratuită. Incepand cu al doilea STB / CAM se percep o taxa lunara de 1.5 Euro TVA inclus pentru fiecare echipament suplimentar.

Opțiunile suplimentare se pot activa în magazinele Orange sau prin apel gratuit la 300, oricând în timpul lunii de facturare, pentru o perioadă minimă de 3 luni. Ulterior se pot dezactiva doar la data de facturare.

Serviciul TV prin cablu este disponibil în majoritatea orașelor din România. Pentru a verifica disponibilitatea serviciului, intră aici.

Poți opta pentru acces pe până la 4 televizoare pentru TV prin cablu. Dacă vrei să te conectezi la mai mult de 4 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou. Abonamentul include un echipament TV Box HD sau modul CI+, dar pentru următoarele echipamente vei plăti o chirie lunară de 1.5 €.

De asemenea, cu serviciul TV prin cablu poți urmări posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro. Poți conecta maximum 3 dispozitive mobile, dintre care maximum două dispozitive pot funcționa în același timp.

Cu abonamentul tău TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta ta TV, ai acces la peste 500 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.
Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului TV prin cablu

s
  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go
  • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go

Traficul de internet inclus în aplicația Orange TV Go, primit odată cu activarea abonamentului TV prin cablu, poate fi folosit la vizionarea canalelor în Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să fie creat cu un număr de telefon de voce sau de date de pe același cod de abonat.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro  de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Traficul de internet poate fi utilizat în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro. Citește mai multe la întrebarea "Cum pot folosi traficul de internet inclus în abonamentul TV prin cablu".

Traficul de internet poate fi utilizat în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro. Pentru aceasta, trebuie să asociezi abonamentul TV prin cablu pe un cont online Orange care a fost creat cu un număr de telefon de voce sau de date.

După ce ai terminat traficul de internet inclus în abonamentul tău TV prin cablu, vei fi taxat la tarif standard, conform abonamentului activat la operatorul tău. Pentru a vedea canalele disponibile pe computer sau laptop, consultă lista de aici.

Apelează Serviciul Clienți la 300 (gratuit din rețeaua Orange) sau 0374 300 300 (tarif standard) sau întreabă un reprezentant de vânzări din magazinele Orange.

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5 lei/€.