×

Servicii

Plata în rate
pe factura Orange

Smartphone-ul preferat mai ușor de cumpărat

Vezi mai mult
Plata in rate pe factura Orange

De ce să cumperi produse cu plata pe factura Orange?

Acum poți cumpăra smartphone-ul sau tableta preferată în rate pe factura Orange. Este simplu și rapid, fără să faci un credit la bancă. Trebuie doar să fii client Orange sau Orange Romania Communications de cel putin 18 luni și poți plăti dispozitivul pe care vrei să îl cumperi cu ocazia prelungirii contractului în până la 24 de rate direct pe factura ta Orange.

Cum poți cumpăra un produs în rate pe factura Orange?

Prețurile s-au modificat

Cu Buy-Back 5G

Cu Buy-Back 5G

Ofertă valabilă exclusiv pentru clienții existenți Orange România cu o vechime minimă de 18 luni/Orange Romania Communications cu o vechime minima de 36 luni, la prelungirea contractuală pe 24 de luni a unui abonament din portofoliul curent, până la 8 februarie 2023, cu posibilitatea de prelungire. Verifică eligiblitatea în magazinul online.
Află condițiile pentru Buy-Back 5G aici.

Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă până la 8 februarie 2023 pentru clienții care activează sau prelungesc un abonament de voce sau date mobile cu o valoare minimă de 15 euro (Smart 15, Smart Plus 20 sau Smart Plus 25).
Vezi detalii.

Poți beneficia de promoție până la data de 30 aprilie 2023. Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă timp de 6 luni pentru abonamentul Netflix Standard (HD) în valoare de 9,99 euro/lună. Pentru clienții Netflix existenți, promoția se va acorda în contul lor Netflix sub forma unui credit în valoare de 119.88 euro, respectiv 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului lor Netflix. Pentru clienții noi Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, abonamentul Netflix va fi taxat automat pe factura Orange.
Creditul alocat poate fi folosit și pentru alte abonamente Netflix, dar perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Prețurile abonamentelor Netflix pot fi modificate oricând. Abonamentul Netflix poate fi anulat în orice moment.
Pentru acces rapid la conținutul Netflix, clientul are nevoie de un dispozitiv compatibil Netflix (fabricat și vândut separat) și o conexiune la internet.
Oferta nu poate fi răscumpărată sau returnată în numerar, se supune legilor în vigoare și nu poate fi schimbată cu abonamente cadou Netflix.

Vezi aici termenii și condițiile ofertei Netflix 6 luni cadou.

Ofertă valabilă exclusiv pentru clienții existenți Orange Romania cu o vechime de minim 18 luni, la prelungirea contractuală a unui abonament Orange Net pe 24 de luni. Oferta valabilă în magazinele Orange sau partenere până la 31 decembrie 2022, cu posibilitatea de prelungire. Verifică eligibilitatea în cel mai apropiat Orange Shop.

Întrebări frecvente

Mai mult

Vreau să-mi cumpăr un telefon în rate. Ce condiții trebuie să îndeplinesc?

Mai mult

Vreau să-mi cumpăr o tabletă în rate. Ce condiții trebuie să îndeplinesc?

Mai mult

Ce produse pot cumpăra în rate?

Mai mult

Câte produse pot achiziționa în rate

Mai mult

Pot să folosesc punctele Orange Thank You sau Buy-Back cand cumpăr în rate?

Mai mult

Pot să îmi cumpăr un produs în rate și să plătesc un avans?

Mai mult

Pot să plătesc ratele în avans sau să le reeșalonez?

Mai mult

Cât costă produsele achiziționate în rate?

Mai mult

Unde pot vedea situația ratelor mele?

Mai mult

Ce se întâmplă dacă voi întârzia cu plata?

Mai mult

Pot transfera contractul de rate către altă persoană?