Muzica preferată, mereu cu
mine

Deezer

53 milioane de melodii

Ascultă hiturile preferate sau oricare din cele peste 53 milioane de melodii oferite prin Deezer, oriunde te-ai afla! Creează playlisturi, descarcă muzica preferată și poți asculta conținutul tău chiar și atunci când nu ești conectat la internet.

În plus, te bucuri de melodii cu sunet de calitate înaltă pe telefon, tabletă sau calculator, cât timp ai o opțiune Deezer inclusă în abonamentul tău sau activată pe cartela ta PrePay.

Dacă activezi în perioada 5 iunie – 14 noiembrie 2018 un abonament Orange Me 45 sau un abonament Orange Pro 27 sau Orange Pro 47 primești acces gratuit la Deezer.
Deezer

Beneficii

Cu Deezer de la Orange beneficiezi de toate avantajele Deezer Premium:

 • Ai muzică nelimitată oriunde și oricând, pe smartphone, tabletă sau calculator
 • Primești recomandări personalizate din partea editorilor Deezer
 • Poți asculta posturi de radio online de diferite genuri muzicale
 • Faci playlist-uri cu muzica preferată pe care o porți împărtăși cu prietenii tăi, dar și tu poți asculta playlist-urile lor
 • Fără reclame
 • Muzica ta este accesibilă si fără conexiune la internet, prin sincronizarea cu dispozitivul pe care vrei să o asculți
 • Poți importa toată colecția ta de melodii în format .mp3, care va deveni astfel disponibilă pe toate dispozitivele tale
 • Ai sunet de cea mai bună calitate, deoarece fișierele audio sunt în format .mp3 la 320 Kbps

Aplicația Deezer

Descarcă aplicația Deezer, disponibilă pentru tabletă sau smartphone, și ai acces la cel mai mare catalog muzical online, de 53 milioane melodii. Ai hiturile preferate la îndemână oricând, asculți playlisturi pe diferite genuri muzicale, descoperi muzică nouă sau împărtășești cu prietenii tăi piesele preferate, iar dacă vrei să ai acces la muzica ta chiar și atunci când nu ești conectat la internet, poți să descarci melodiile preferate.

Aplicația Deezer este disponibilă în Google Play, App Store, Windows Phone Store sau Blackberry Appworld.

Cum activez opțiunea Deezer Premium?

Dacă nu ai un abonament sau o opțiune PrePay care să îți ofere acces la Deezer, te poți bucura de muzică pe smartphone-ul tău prin activarea opțiunii Deezer Premium:

 • Din contul tău online Orange, secțiunea "opțiuni și abonamente"
 • Prin SMS gratuit cu textul DEEZER la 321
 • Prin apel la *100#, ramura 1. Oferte si promo, apoi ramura 1 – Deezer 6 luni gratuit sau ramura 2 – Deezer 3 luni gratuit.
 • În orice magazin Orange

Cât costă opțiunea Deezer Premium?

 • Costul este de 4.78 (TVA inclus), pentru abonații Orange, sau 4 credit, pentru clienții PrePay
 • Traficul efectuat în cadrul aplicației Deezer este gratuit

Dacă activezi în perioada 15 noiembrie - 19 martie 2019 un abonament Orange Me 45 sau un abonament Orange Pro 27 sau Orange Pro 47 primești acces gratuit la Deezer.

 

Te poți bucura de opțiunea Deezer gratuit timp de 3 luni, dacă ai un abonament Orange Me cu o valoare mai mică de 25€ sau un abonament Orange Pro cu o valoare mai mica de 27 €, sau timp de 6 luni, dacă ai un abonament Orange Me cu o valoare mai mare sau egala cu 25 €. Poți activa opțiunea gratuită prin apel la *100#. După perioada de gratuitate, dacă nu soliciți dezactivarea opțiunii, vei fi taxat pentru aceasta cu 4,78 €/lună (TVA inclus).

Întrebări frecvente

Traficul efectuat pentru descărcarea aplicației va fi taxat conform planului tău tarifar.

Pentru abonamentele cu acces la Deezer, traficul efectuat în aplicație este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai disponibil în pachet trafic de internet. După consumul resurselor de internet incluse în pachet, pentru traficul în această aplicație se va aplica tariful standard.

Dacă ai un abonament sau o opțiune PrePay care îți oferă acces la Deezer, traficul efectuat în aplicație este gratuit. Altfel, traficul efectuat va fi taxat conform planului tarifar activ.

Dacă folosești aplicația în roaming, pentru traficul de internet efectuat se vor aplica tarifele corespunzătoare țării în care te afli sau opțiunii de roaming active.

Traficul efectuat de aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în pachet.

Cea mai simplă metodă de asociere dintre numărul de telefon și contul tău Deezer este să accesezi aplicația de pe telefonul conectat la rețeaua de date Orange. Din ecranul de start al aplicației apasă pe butonul “Client Deezer Orange” și urmează pașii indicați.

Pentru a folosi aplicația Deezer, ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau Wi-Fi.

Da. Cu Deezer poți accesa muzica preferată și în modul offline, prin descărcarea pieselor pe telefon.

Dacă încă nu ai un cont Deezer, îți vei putea crea unul acum sau te vei putea înregistra folosind contul tău de Facebook. După asocierea contului Deezer cu numărul tău Orange, poți asculta melodiile preferate pe www.deezer.com.

sus