×

Activează Deezer
cu Orange

Ascultă hiturile preferate sau oricare din cele peste 73 milioane de melodii oferite prin Deezer, oriunde te-ai afla! Creează playlisturi, descarcă muzica preferată și o poți asculta chiar și atunci când nu ești conectat la internet.

În plus, te bucuri de melodii cu sunet de calitate înaltă pe telefon, tabletă sau calculator, cât timp ai o opțiune Deezer.

Deezer

Beneficii

Cu Deezer de la Orange beneficiezi de toate avantajele Deezer Premium:

 • Ai muzică nelimitată oriunde și oricând, pe smartphone, tabletă sau calculator
 • Primești recomandări personalizate din partea editorilor Deezer
 • Faci playlist-uri cu muzica preferată pe care o porți împărtăși cu prietenii tăi, dar și tu poți asculta playlist-urile lor
 • Fără reclame
 • Muzica ta este accesibilă si fără conexiune la internet, prin sincronizarea cu dispozitivul pe care vrei să o asculți
 • Ai sunet de cea mai bună calitate, deoarece fișierele audio sunt în format .mp3 la 320 Kbps

Aplicația Deezer

Descarcă aplicația Deezer, disponibilă pentru tabletă sau smartphone, și ai acces la cel mai mare catalog muzical online, de 73 milioane melodii. Ai hiturile preferate la îndemână oricând, asculți playlisturi pe diferite genuri muzicale, descoperi muzică nouă sau împărtășești cu prietenii tăi piesele preferate, iar dacă vrei să ai acces la muzica ta chiar și atunci când nu ești conectat la internet, poți să descarci melodiile preferate pe telefon.

Aplicația Deezer este disponibilă în Google Play, App Store.

Cum activez opțiunea Deezer Premium?

Dacă vrei să te bucuri de muzică pe smartphone-ul tău o poți face prin activarea unei opțiunii Deezer:

 • Din contul tău online Orange, secțiunea "opțiuni și abonamente"
 • Prin SMS gratuit cu textul DEEZER la 321
 • Prin apel la *100#, ramura 3. Abonamentul meu, opțiuni și blocare număr, apoi ramura 1 – Opțiuni – 3. Deezer Premium+ 4.78EUR.
 • În orice magazin Orange

Cât costă opțiunea Deezer Premium?

Poți testa gratuit serviciul cu opțiunea Deezer Try din aplicația MyOrange sau la *100# și ai:

 • Deezer 3 luni gratuit la orice abonament Orange mai mic de 19
 • Deezer 6 luni gratuit la orice abonament Orange mai mare sau egal cu 19

După expirarea perioadei de gratuitate, vei fi taxat cu 4,78 €/lună, TVA inclus.

Costul opțiunii Deezer Premium+ este de 4.78 € (TVA inclus), pentru abonații Orange, sau 4 € credit, pentru clienții PrePay.

 

Întrebări frecvente

Aplicația Deezer este gratuită. Traficul efectuat pentru descărcarea aplicației va fi taxat conform planului tău tarifar.

Când folosești Deezer traficul efectuat va fi taxat conform planului tarifar activ.

Dacă folosești aplicația în roaming, pentru traficul de internet efectuat se vor aplica tarifele corespunzătoare țării în care te afli sau opțiunii de roaming active.

Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul.

Cea mai simplă metodă de asociere dintre numărul de telefon și contul tău Deezer este să accesezi aplicația de pe telefonul conectat la rețeaua de date Orange. Din ecranul de start al aplicației apasă pe butonul “Client Deezer Orange” și urmează pașii indicați.

Pentru a folosi aplicația Deezer, ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau Wi-Fi.

Da. Cu Deezer poți accesa muzica preferată și în modul offline, prin descărcarea pieselor pe telefon.

La activarea unei opțiuni Deezer, se va crea automat un cont în platforma Deezer, cu numărul tău de telefon și te vei putea autentifica în aplicație folosind această metodă. Dacă ai deja un cont în platforma Deezer, te vei putea autentifica în continuare cu acesta și vei putea să-l asociezi cu numărul de telefon pe care ți-ai activat opțiunea. Din ecranul de start al aplicației apasă pe butonul ”Client Deezer Orange” și urmează pașii indicați.

sus