×

Distracție în aplicație

My Orange

Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.

Să înceapă distracția. Ce trebuie să faci?

Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere. Iată ce pași trebuie să urmezi:

Accesează aplicația
Intră în secțiunea
Pinata Party
Primești Pinata
Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
Strângi puncte și revendici premii
Te bucuri de premii

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției

Câștigă premii cool cu My Orange și Pinata Party

Intră în secțiunea Pinata Party, din aplicația My Orange de mobil, și accesează zona dedicată înscrierii
în tragerea la sorți. Campania se desfășoară în perioada 22 iulie 2021 – 23 august 2021 și poți câștiga:

 • 150 de invitații duble la Summer Well: The Limited Edition
 • 5 smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch3

În tragerea la sorți sunt înscrise numerele principale asociate conturilor My Orange. La campanie
pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau abonații persoană fizica sau juridică.
Pentru detalii verifică regulamentul aici.

Descoperă premiile

Află ce premii instant poți câștiga și ce premii poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.

Câștigă puncte

Iată ce acțiuni poți face în contul tău pentru a primi Pinate ce îți aduc puncte:

Plată factură
Modificare abonament
Reîncărcare PrePay cu credit de minimum 5 euro
Activare serviciul Roaming
Adăugare număr nou în cont
Vizualizare consum
Trimite-ne feedback
Reîncărcare PrePay cu opțiune internet de minimum 5 euro
Accesare Promoții active
Accesare Notificări
Reîncărcare PrePay cu opțiune de minimum 5 euro
Descărcare factură
Descărcare detalii factură
Setări notificare factură prin sms
Setare notificare factură prin e-mail
Verificare detalii convorbiri
Reîncărcare PrePay cu opțiune Roaming
Activare serviciul Apeluri internaționale
Activare opțiune pe un număr PrePay

Descoperă cum te poți distra cu Pinata Party

Să înceapă distracția

Sparge Pinata și vezi ce ai câștigat

Câștigă Pinate

Bucură-te de premii

Cum revendic premiile?

My Orange

Reîncărcare cartelă PrePay, plată factură sau actualizare date. Doar câteva dintre lucrurile pe care le poți face pe telefon din My Orange.

Descarcă aplicația My Orange

Întrebări frecvente

Campania “Câștigă cu My Orange și Pinata Party” se desfășoară în perioada 22 iulie – 23 august 2021, cu posibilitate de prelungire și are două etape:

 • între 22 iulie – 2 august: poți câștiga una din cele 150 de invitații duble la Summer Well: The Limited Edition
 • între 3 august - 23 august: poți câștigă unul dintre cele 5 smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch3.

Campania „Distracție în aplicație. Cu Pinata Party ai numai de câștigat” se desfășoară în perioada 22 iunie – 23 august 2021, cu posibilitate de prelungire.

La campania “Câștigă cu My Orange și Pinata Party” pot participa utilizatorii de abonament sau de cartelă Orange PrePay care în perioada campaniei intră în contul My Orange sau își creează un cont nou My Orange cu un număr de telefon din rețeaua Orange, accesează secțiunea Pinata Party din aplicația My Orange versiunea pentru iOS sau Android și își exprimă acordul pentru înscrierea în tragerea la sorți prin apăsarea butonului „Mă înscriu” din zona dedicată Campaniei. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Yoxo.

La campania „Distracție în aplicație. Cu Pinata Party ai numai de câștigat” pot participa utilizatorii de abonament sau de cartelă Orange PrePay care accesează aplicația My Orange, versiunea pentru iOS sau Android, secțiunea Pinata Party. Excepție fac cei care dețîn un abonament de tip Hibrid, Yoxo sau Orange Me 25.

 • să deții un telefon compatibil și să poți accesa internetul prin intermediul unui abonament/opțiune cu acces la internet sau prin Wi-Fi
 • să ai instalată aplicația My Orange pe telefon (versiune pentru iOS / Android/ Huawei ) și să te autentifici cu contul existent sau să îți creezi un cont în aplicația My Orange
 • să acceseazi secțiunea Pinata Party din aplicația My Orange, exclusiv de pe telefon
 • să accepți Regulamentul Campaniei „Distracție în aplicație. Cu Pinata Party ai numai de câștigat” prin apăsarea butonului „Sunt de acord”
 • să accepți Regulamentul Campaniei „ Câștigă cu My Orange și Pinata Party” și să îți exprimi acordul pentru înscrierea în tragerea la sorți prin apăsarea butonului „ Mă înscriu” din zona dedicată Campaniei

Valabil pentru campania „Distracție în aplicație. Cu Pinata Party ai numai de câștigat”:

 • în perioada desfășurării Campaniei să realizezi cu succes minimum una dintre acțiunile eligibile
 • să spargi Pinatele primite în urmă acțiunilor realizate
 • să descoperi premiul primit în urmă spargerii Pinatei
 • sa revendici Premiile din subsectiunea Premii
 • să aloci pe unul dintre numerele de telefon administate în contul My Orange premiile revendicate sau primite instant
Pentru a sparge Pinata trebuie să apeși pe ecranul telefonului, în dreptul Pinatei afișate. Vei fi ghidat prin mesajele de pe ecran pentru a continuă până reușești să spargi Pinata.

În cadrul campaniei se acordă 155 de premii, prin tragere la sorți, după cum urmează:

 • Pentru etapa 22 iulie – 2 august 2021, 150 de premii constând în invitații duble la festivalul Summer Well 2021 organizat în perioada 12- 15 august 2021. Fiecare premiu va consta în două invitații Summer Well 2021 – Full Pass care acordă acces în toate zilele festivalului la toate concertele desfășurate.

Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi în data de 4 august 2021 și vor participa numerele înscrise în perioada 22 iulie 2021 - 2 august 2021.

Orange va contacta în maxim 3 zile lucrătoare câștigătorii pentru detalii despre acordarea premiilor: premiul va fi trimis pe adresa de email asociată contului My Orange al câștigătorului, iar acesta trebuie să completeze procesul verbal de predare primire din mail și să îl returneze în maxim 2 zile lucrătoare pe mail la adresa: my.orange@orange.com. Termenul limita pentru alocarea premiilor este 11 august 2021.

 • Pentru etapa 3 august – 23 august 2021, 5 premii constând fiecare în câte un ceas Samsung Galaxy Watch3 4G 45mm silver.

Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi în data de 31 august 2021 și vor participa numerele înscrise în perioada 22 iulie 2021 - 23 august 2021, mai puțin cele declarate câștigătoare în etapa I.

Orange va contacta în maxim 3 zile lucrătoare câștigătorii pentru detalii despre locaţiile unde se pot prezența pentru ridicarea premiilor.

 • Premiile pot fi alocate abonaților cu abonamente Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentelor de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017. Excepție fac abonamentele Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25.
 • Premiile pot fi alocate și pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentelor de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după data de 6 Septembrie 2018. Excepție fac abonamentele Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25 Business Mobile lansate după data de 9 Septembrie 2019.
 • Premiile pot fi alocate și pe numere Prepay și pot fi folosite dacă pe cont există o opțiune de minimum 5 euro activă.

Intră în My Orange săptămânal și primești Pinate din partea casei. Sparge Pinata și poți câștigă unul dintre cele 4 premii surpriză::

Bonusul este valabil 30 zile

Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum. Pentru utilizatorii PrePay, bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5 € credit, iar în roaming cu opțiunea de 10 € credit în limita politicii de utilizare rezonabilă a datelor în roaming.

vezi mai mult putin

Voucher de reducere la telefoane în magazinul online

Voucherul oferă 10 euro reducere la telefoanele achiziționate cu abonament, împreună cu prelungirea abonamentului sau cu un contract pe 24 de luni.

Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.

vezi mai mult putin

Voucher de reducere la accesorii în magazinul online

Voucherul oferă 10% reducere la accesorii cu preț standard.

Reducerea este valabilă pentru un singur produs și se cumulează cu alte reduceri. Voucherul este valabil 30 de zile de la momentul emiterii.

vezi mai mult putin

Strânge cât mai multe puncte și revendică premii

Iată ce premii poți revendica oricând cu punctele acumulate în urmă spargerii Pinatelor primite în urmă acțiunilor făcute:

Net nelimitat

Bonusul este valabil 30 zile de la dată activării. Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum. Pentru utilizatorii PrePay, bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5 € credit, iar în roaming cu opțiunea de 10 € credit în limita politicii de utilizare rezonabilă a datelor în roaming.

vezi mai mult puțin

10 GB

Bonusul este valabil 30 zile de la dată activării. Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum. Pentru utilizatorii PrePay, bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5 € credit, iar în roaming cu opțiunea de 10 € credit în limita politicii de utilizare rezonabilă a datelor în roaming.

vezi mai mult puțin

20GB

Bonusul este valabil 30 zile de la dată activării. Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum. Pentru utilizatorii PrePay, bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5 € credit, iar în roaming cu opțiunea de 10 € credit în limita politicii de utilizare rezonabilă a datelor în roaming.

vezi mai mult puțin

50GB

Bonusul este valabil 30 zile de la dată activării. Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum. Pentru utilizatorii PrePay, bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5 € credit, iar în roaming cu opțiunea de 10 € credit în limita politicii de utilizare rezonabilă a datelor în roaming.

vezi mai mult puțin

100 GB

Bonusul este valabil 30 zile de la dată activării. Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum. Pentru utilizatorii PrePay, bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minim 5 € credit, iar în roaming cu opțiunea de 10 € credit în limita politicii de utilizare rezonabilă a datelor în roaming.

vezi mai mult puțin

100 minute internaționale

Bonusul este valabil 30 de zile de la dată activării. Abonații pot folosi bonusul pentru aceleași destinații care sunt incluse în abonamentul lor, cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe-abonamente.Utilizatorii PrePay pot folosi bonusul către destinații pe mobil UE doar cu o opțiune de minimum 5 euro credit național activ. Verifică lista prefixelor care nu consumă din resursele incluse în bonus pe www.orange.ro.

vezi mai mult puțin

Minute naționale nelimitat

Bonusul este valabil 30 de zile de la activare și poate fi folosit către orice rețea fixă sau mobil din țară. Bonusul poate fi utilizat de către utilizatorii PrePay doar dacă au în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.

vezi mai mult puțin

Family HD GO - Bonus pentru abonați valabil o luna în Orange TV Go

Autentifica-te în aplicația Orange TV Go de pe http://qr.orange.ro/TV, în maxim 30 de zile și ai o luna acces gratuit la peste 90 de canale TV, filme și seriale. Înainte de expirarea ofertei vei primi o notificare și o vei putea dezactiva prin SMS cu textul OPREȘTE la 321
Traficul efectuat în Orange TV GO consumă din traficul de internet disponibil în abonament și după terminarea acestuia se taxează la tarif standard.

vezi mai mult puțin

World HD GO - Bonusul valabil 30 de zile în Orange TV GO

Autentifica-te în aplicația Orange TV Go de pe http://qr.orange.ro/TV, în maxim 30 de zile, și ai o luna acces gratuit la peste 65 de canale TV, filme și seriale. Abonații vor primi înainte de expirarea bonusului o notificare și vor putea dezactiva opțiunea prin SMS cu textul ÎNCHIDE la 321. Utilizatorii PrePay pot folosi bonusul doar dacă au în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
Traficul efectuat în Orange TV GO consumă din traficul de internet disponibil în abonament sau opțiunea ta PrePay și după terminarea acestuia se taxează la tarif standard.

vezi mai mult puțin

1. Acțiunea “Vizualizare consum” va fi recompensată cu 1 Pinata care valorează 10 puncte dacă este vizualizat consumul din aplicația My Orange o dată pe zi.

 • 1.1. Acțiunea este recompensată o singură dată pe zi indiferent de câte profile sunt administrate în cont.

2. Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu opțiune de minimum 5 €” va fi recompensată cu 5 Pinate care valoareaza 25 puncte fiecare, pentru primele 5 reîncărcări efectuate cu succes din cont în decursul unei luni calendaristice.

3. Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu credit de minimum 5 €” va fi recompensată cu 5 Pinate care valoareaza 25 puncte fiecare pentru primele 5 reîncărcări efectuate cu succes din cont în decursul unei luni calendaristice.

4. Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu opțiune internet de minimum 5 €” va fi recompensată cu 5 Pinate care valoareaza 25 puncte fiecare și se acordă pentru fiecare dintre primele 5 reîncărcări efectuate cu succes din cont în decursul unei luni calendaristice.

5. Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu opțiune roaming” va fi recompensată cu 5 Pinate care valoareaza 25 puncte fiecare și se acordă pentru fiecare dintre primele 5 reîncărcări efectuate cu succes din cont în decursul unei luni calendaristice.

6. Acțiunea “Modificare abonament” va fi recompensată cu 4 Pinate care valoarează 25 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima modificare făcută pe fiecare cod de abonat administrat în cont, în perioada Campaniei..

7. Acțiunea “Activare opțiune pentru abonament” va fi recompensată cu 4 Pinate care valoarează 25 puncte fiecare și care se acordă pentru prima activare pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice.

8. Acțiunea “Trimite-ne feedback” va fi recompensată cu 2 Pinate care valorează 20 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima trimitere în perioada Campaniei.

9. Acțiunea “Lasă-ne un review” va fi recompensată cu 2 Pinate care valorează 20 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima trimitere în perioada Campaniei.

10. Acțiunea “Adăugare număr nou în cont” va fi recomensată cu 2 Pinate care valoarează 20 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru primele 6 numere nou adăugate în contul My Orange în perioada Campaniei.

11. Acțiunea “Accesare promoții active” va fi recompensată cu 2 Pinate care valoarează 10 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima accesare a inboxului de promoții active din aplicație în decursul unei luni calendaristice.

12. Acțiunea “Accesare notificări” va fi recompensată cu 2 Pinate care valorează 10 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima accesare a inboxului de notificări din aplicație în decursul unei luni calendaristice.

13. Acțiunea “Plată factură” va fi recompensată cu 5 Pinate care valoareaza 40 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice.

14. Acțiunea “Descărcare factură” va fi recompensată cu 2 Pinate care valoareaza 10 puncte și se acordă exclusiv pentru prima descărcare de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul a unei luni calendaristice

15. Acțiunea “Descărcare detalii factură” va fi recompensată cu 2 Pinate care valoareaza 10 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima descărcare detalii factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul a unei luni calendaristice

16. Acțiunea “Setare notificare factură prin sms” va fi recompensată cu 2 Pinate care valoareaza 25 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima setare pe fiecare cod de abonat administrat în cont în perioada Campaniei.

17. Acțiunea “Setare notificare factură prin e-mail” va fi recompensată cu 2 Pinate care valoareaza 25 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima setare pe fiecare cod de abonat administrat în cont în perioada Campaniei.

18. Acțiunea “Verificare detalii convorbiri” va fi recompensată cu 2 Pinate care valoarează 10 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima verificare pe fiecare cod de abonat administrat în cont în decursul unei luni calendaristice

19. Acțiunea “Activare serviciul Roaming” va fi recompensată cu 3 Pinate care valorează 25 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima activare pe fiecare cod de abonat adminstrat în cont în perioada Campaniei.

20. Acțiunea “Activare serviciul Apeluri internaționale” va fi recompensată cu 3 Pinate care valorează 25 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima activare pe fiecare cod de abonat administrat în cont în perioada Campaniei.

21. Acțiunea “Activare opțiune pe un număr PrePay din Secțiunea Tarife și opțiuni“ va fi recompensată cu 2 Pinate care valorează 25 puncte fiecare și se acordă exclusiv pentru prima activare pe fiecare număr de telefon administrat în cont în decursul unei luni calendaristice.

Pentru a câștigă unul dintre premiile surpriză trebuie să accesezi aplicația o dată pe săptămâna și astfel vei primi Pinata din partea casei. Spargerea Pinatei din partea casei își poate adduce unul dintre cele 4 premii surpriză.

Consultă aici termenii și condițiile campaniei “Căștigă cu My Orange și Pinata Party” .

Consultă aici termenii și condițiile campaniei “Distracție în aplicație. Cu Pinata Party ai numai de câștigat”.
Pentru a discuta cu un operator poți accesa seciunea secțiunea Scrie-ne din aplicația My Orange.

sus