×

Mobil

Abonamente Orange

Sărbători pline de acțiune în cea mai rapidă rețea.

Vezi oferta exclusiv online Beneficiile s-au modificat

Cea mai rapidă rețea mobilă conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q1–Q2 2021. Mărcile Ookla sunt utilizate sub licență și tipărite cu permisiune.

Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă până la 17 ianuarie 2022 pentru clienții care activează sau prelungesc un abonament de voce sau date mobile cu o valoare minimă de 15 euro
(Smart 15, Smart Plus 20, Smart Plus 25 sau Net 5G 15).
Vezi detalii

Poți beneficia de promoție până la data de 31 martie 2022. Oferta este valabilă timp de 6 luni pentru abonamentul Netflix Standard (HD) în valoare de 9,99 euro/lună. Pentru clienții Netflix existenți, promoția se va acorda în contul lor Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului lor Netflix. Pentru clienții noi Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, abonamentul Netflix va fi taxat automat pe factura Orange. Creditul alocat poate fi folosit și pentru alte abonamente Netflix, dar perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Prețurile abonamentelor Netflix pot fi modificate oricând. Abonamentul Netflix poate fi anulat în orice moment. Pentru acces rapid la conținutul Netflix, clientul are nevoie de un dispozitiv compatibil Netflix (fabricat și vândut separat) și o conexiune la internet. Oferta nu poate fi răscumpărată sau returnată în numerar, se supune legilor în vigoare și nu poate fi schimbată cu abonamente cadou Netflix.

Vezi aici termenii și condițiile ofertei Netflix 6 luni cadou.

Consumul de internet în roaming SEE este limitat în conformitate cu prevederile art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică pentru consumul internetului inclus în abonament sau în bonusuri.

Consumul beneficiilor din abonament (minute, SMS, MB) este reglementat de politica de utilizare rezonabilă a Serviciilor de Roaming SEE și este supus Regulamentului UE nr. 531/2012.

Telefoane

Prețurile s-au modificat

Cu Buy-Back 5G

Cu Buy-Back 5G

Artboard
Cumpără-ți telefon în rate pe factura Orange

Alege-ți telefonul preferat în rate, cu reînnoirea abonamentului.

Vezi detalii
Cumpără-ți telefon
în rate pe factura Orange

Alege-ți telefonul preferat în rate, cu reînnoirea abonamentulu.

Vezi detalii
Orange Love
fibră + TV + Netflix cadou 12 luni

Ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce.

Orange Family

Lucrurile bune se împart
cu cei dragi.

Servicii

Întrebări frecvente

Poți beneficia de această ofertă până la data de 17 ianuarie 2022, dacă activezi sau prelungești pe 24 de luni un abonament de voce sau date mobile cu valoare minimă de 15 euro (Smart 15, Smart Plus 20, Smart Plus 25 sau Net 5G 15).

Promoția Netflix 6 luni cadou este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Cum pot beneficia de oferta Netflix?

1. Prin SMS la 3520

 • Trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX.
  Trimite acest mesaj de pe numărul abonamentului de voce sau de date pe care ai beneficiat de promoția Netflix
 • După ce ai trimis SMS-ul, vei primi ca răspuns un mesaj care conține detaliile de activare a ofertei
 • Accesează linkul din mesajul primit și vei fi redirecționat către site-ul netflix.com
 • Pe site-ul netflix.com poți beneficia de promoție fie pe un cont nou Netflix, fie pe un cont Netflix existent

2. Din My Orange

 • Autentifică-te în My Orange cu datele contului Orange pe care gestionezi codul de client care a beneficiat de promoția Netflix și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont
 • Accesează bannerul Netflix pentru a ajunge direct în pagina dedicată Netflix (dacă ai drepturi de admin)
 • Selectează abonamentul marcat cu simbolul “cadou”

 • Dă click pe butonul „Continuă” și vei primi un mesaj pe numărul abonamentului eligibil de promoție

 • Accesează linkul din mesajul primit și vei fi redirecționat către site-ul netflix.com
 • Pe site-ul netflix.com poți beneficia de promoție fie pe un cont nou Netflix, fie pe un cont Netflix existent

Până la ce dată pot beneficia de promoția Netflix?

Poți beneficia de promoția Netflix până la data de 31 martie 2022.

Care este tipul de abonament Netflix de care pot beneficia în cadrul acestei promoții?

În cazul în care dorești să alegi un alt abonament Netflix decât cel Standard, după activarea promoției creditul se va consuma mai încet dacă alegi abonamentul Netflix Basic sau mai repede dacă alegi abonamentul Netflix Premium.
După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix pe care ai beneficiat de ofertă, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției. În cazul în care ai beneficiat de ofertă pe un cont nou Netflix, vei fi tarifat pe factura Orange a abonamentului care a fost compatibil cu promoția Netflix.

Ce abonamente Netflix sunt disponibile?

Poți găsi lista completă cu abonamentele Netflix disponibile aici: netflix.com/signup.
Alege abonamentul care ți se potrivește. Poți schimba oricând abonamentul cu unul la un preț mai mic sau mai mare.

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea promoției?

Dacă ești client nou Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, serviciul Netflix va fi taxat automat pe factura abonamentului tău Orange cu care ai beneficiat de promoție. Înainte de expirarea promotiei, vei primi un email de notificare pe adresa de email asociată contului tău Netflix.
Dacă ești client existent Netflix, promoția se va acorda în contul tău Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului Netflix. După consumarea creditului alocat vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării ofertei.
Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea “Date de facturare”.

Dacă am deja un abonament activ Netflix, pot beneficia de oferta Netflix?

Da, poți beneficia de promoție chiar dacă ai un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59,94 €, din care va fi scăzută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă am deja un abonament Netflix pe care îl plătesc cu cardul și beneficiez de promoția Netflix, se va modifica modalitatea de plată?

După consumarea creditului alocat prin această ofertă vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai înainte de a beneficia de promoție.

Dacă anulez abonamentul Netflix în perioada în care beneficiez de această ofertă, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu, dar care nu a fost consumat?

Îți poți anula abonamentul Netflix oricând, dar abonamentul Netflix se va încheia doar după ce creditul oferit în cadrul acestei promoții a fost consumat în totalitate. Până atunci, abonamentul Netflix se va reînnoi atâta timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar.
Poți anula abonamentul tău Netflix dacă accesezi www.netflix.com/cancelplan.

Am uitat datele de autentificare pentru contul meu Netflix. Cum le pot recupera?

Dacă știi adresa de email folosită la crearea contului Netflix și ai uitat parola, accesează netflix.com/LoginHelp pentru resetarea parolei.

Dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix și ai beneficiat de promoția Netflix pe un cont nou, urmează pașii de mai jos:

 • Autentifică-te în My Orange și accesează bannerul Netflix. Vei ajunge în pagina dedicată Netflix din My Orange
 • Identifică abonamentul pe care care ai beneficiat de promoție
 • Dă click pe […] și alege “Parolă uitată”. Vei fi direcționat către o pagină unde adresa ta de e-mail este precompletată. După ce te autentifici în contul Netflix de pe această pagină, vei putea actualiza adresa de e-mail.

Cum pot schimba tipul de abonament Netflix?

Pentru a schimba abonamentul Netflix de care beneficiezi, accesează site-ul netflix.com/changeplan și alege tipul de abonament care se potrivește nevoilor tale.

Oferta este disponibilă între 09 noiembrie – 17 ianuarie 2022, cu posibilitate de prelungire.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming SEE, conform prevederilor Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonament, luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii.
AbonamentFun 10Fun 12Smart 15Smart Plus 20Smart Plus 25
Limita maximă
din abonament și bonusuri
5.60 GB6.72 GB8.40 GB11.20 GB14.00 GB
AbonamentLimita maximă din abonament și bonusuri
Fun 105.60 GB
Fun 126.72 GB
Smart 158.40 GB
Smart Plus 2011.20 GB
Smart Plus 2514.00 GB

Abonamentele Smart 15, Smart Plus 20 și Smart Plus 25 beneficiază de trafic de internet inclus valabil și în rețeaua 5G, dacă ai un telefon compatibil. Viteza maximă estimată de transfer în rețeaua 5G este de 1200 Mbps pentru download și 100 Mbps pentru upload. Vezi orașele cu acoperire 5G aici.
Viteza maximă estimată de transfer 5G/4G+/3G+ este de 1200/355,6/38,04 Mbps pentru download și 100/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată.
Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok, Twitter

Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.

Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.

Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.

Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

În cazul în care deții o aplicație de rețele sociale sau messaging și vrei să intri într-un parteneriat cu Orange pentru includerea acesteia în oferta pentru abonamentele Fun 8, 10 sau 12, scrie-ne aici și vom reveni cu un răspuns în termen de 30 de zile calendaristice.

Aplicația poate fi inclusă în ofertă în 45 de zile calendaristice de la semnarea unui contract între Orange și deținătorul acesteia, cu condiția ca acesta să poată comunica adresele IP folosite în cadrul promoției în termen de maximum 10 zile calendaristice de la semnarea contractului.

Abonamentul Smart Plus 25 include:

 • 100 minute pentru apeluri efectuate sau primite și SMS-uri
 • 1 GB trafic de internet în roaming
 • Țările în care poți folosi aceste resurse sunt: Australia, China, Elveția, Israel, Moldova, Statele Unite ale Americii, Thailanda și Turcia

Taxarea apelurilor efectuate si primite se face la minut. Pentru traficul de internet o unitate de taxare este de 10 KB.

Pentru a folosi resursele în roaming, solicită înainte de a pleca în străinătate activarea serviciului roaming pentru toate țările.

 • Serviciul Number Share: poți folosi același număr pe smartphone-ul tău iPhone sau Samsung, dar și pe smartwatch-ul compatibil

Pentru fiecare ceas asociat abonamentului tău Smart Plus 25 activat pe 24 de luni ai 100% discount lunar pentru serviciul Number Share timp de 24 de luni, apoi vei fi tarifat cu 2 €/lună (TVA inclus). Promoția se aplică la activarea serviciului Number Share în aplicațiile dedicate pentru Samsung și iOS, după caz, folosind datele de autentificare din My Orange. Vei putea dezactiva oricând serviciul în mod gratuit, din aplicația dedicată, apăsând butonul “Închidere”.

Pentru abonamentele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard sunt disponibile: aici și aici.

Poți folosi minutele internaționale incluse în abonament către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate pe www.orange.ro/servicii/prefixe-abonamente/.

Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar au iesit din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Astfel, Marea Britanie și Gibraltar se alfa acum în zona 2 de tarifare pentru serviciul roaming. Noile tarife promotionale, valabile in perioada 1 iulie - 30 septembrie 2021, vor fi (cu TVA): apel local si SEE efectuat si primit 0,119 €/min, apel in tari non-SEE 1,547 €/min, SMS/MMS 0,119 €/min si trafic de date 0,0119 €/MB. Detalii aici

Apelurile internaționale nu sunt afectate de faptul că Marea Britanie și Gibraltar au ieșit din Spațiul Economic European.

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. La activarea abonamentului, acestea se alocă proporțional cu numărul de zile dintre data activării și prima dată de facturare.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni, iar tariful aferent îl poți consulta aici.

Taxarea convorbirilor se face la secundă, începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.
Orice apel se vă întrerupe automat după 2 ore. Acest lucru se întâmplă pentru a te proteja de costuri suplimentare în cazul unui apel care nu a fost încheiat din greșeală sau a fost efectuat accidental.

Oferta cu bonus triplu net inclus este disponibilă doar online în perioada 09 noiembrie – 17 ianuarie 2022, cu posibilitate de prelungire, la reînnoirea sau activarea unui nou abonament Fun de minim 8 euro, pe 24 luni.

După terminarea beneficiilor incluse în abonament, vei fi taxat astfel:

 • 0,20 €/minut pentru apelurile în orice rețea națională
 • 1 €/ 250 MB internet național
 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tariful de date în roaming SEE este 0,0035 euro/MB

Tarifele includ TVA.

În cazul abonamentelor cu acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE), după consumarea beneficiilor incluse în abonament, se vor aplica tarifele standard de roaming voce și internet conform țării vizitate.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut. La toate abonamentele Orange, apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în rețea nu sunt tarifate.

Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.

Traficul efectuat în Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, este nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai internet disponibil în abonament. După consumul internetului inclus în abonament, traficul în portal se va taxa la tariful standard.

Dacă ai nevoie de mai mult internet pe mobil, poți activa opțiunea Orange Net 6.

Prețurile telefoanelor cumpărate împreună cu un abonament Orange variază în funcție de perioada contractuală aleasă.

Cu abonamentele Orange poți alege un telefon nou, pe care îl poți plăti cu rate direct pe factura Orange în condiții de eligibilitate și cu cardul de credit Orange Money.

Acum poți cumpăra smartphone-ul preferat în rate pe factura Orange. Este simplu și rapid, fără să faci un credit la bancă. Trebuie doar să fii client Orange de cel puțin 18 luni și poți plăti dispozitivul pe care vrei să îl cumperi cu ocazia prelungirii contractului în până la 24 de rate direct pe factura ta Orange. În plus, poți cumpăra telefon în rate cu un nou abonament adăugat pe contul tău, dacă treci numarul de pe cartela Orange PrePay sau portezi din altă rețea în condiții de eligibilitate.

Abonamentele pot fi înlocuite în perioada minimă contractuală doar cu alte abonamente cu valoare egală sau mai mare.

Abonamentele fără acces la roaming pot trece la abonamente cu acces la roaming în SEE în orice moment, prin apel la 300 - Serviciul Clienți sau prin folosirea contului online Orange .

Iată ce trebuie să faci pentru a viziona prin Orange TV Go canalele și filmele incluse în abonamentul tău:

 • Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează site-ul tvgo.orange.ro
 • Creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange pe My Orange
 • Conectează-te în aplicația Orange TV Go direct cu numărul de telefon al abonamentului Orange sau pe site-ul tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul de abonament

Cu abonamentele Orange mai mici de 10 € ai acces la 29 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, Aleph News, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Antena 3, Prima TV, Orange Info, Kiss TV, Cinemaraton HD, România TV, Realitatea Plus, National 24 Plus, Look Sport HD, Look Sport+ HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Magic TV, Rock TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Profit.ro, Taraf, Trinitas și VTV.

Dacă ai un abonament Orange de minimum 10 €, ai în plus acces în aplicația Orange TV Go la canalele PRO: PRO TV HD, PRO X HD, PRO CINEMA, PRO 2 HD și PRO GOLD. Canalele PRO pot fi vizionate doar pe telefon și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au un abonament de voce sau date mobile, dar nu pot fi vizionate pe site-ul tvgo.orange.ro sau pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast.

Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Cu opțiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go, inclusă în abonamentele Orange de minimum 10 €, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro. La sfârșitul perioadei contractuale, opțiunea Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Traficul efectuat în Orange TV Go se consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile cu aplicația Orange TV Go aici.

Din 3 aprilie 2017, oferta Orange cuprinde:

 • Pachete de servicii fără acces la roaming: beneficiile incluse pot fi utilizate doar la nivel național, pentru comunicare inițiată și terminată în rețelele operatorilor din România. Excepție fac beneficiile internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
 • Pachete de servicii cu acces la roaming în SEE: beneficiile naționale incluse (minute, SMS, MB) pot fi folosite și pentru comunicare în roaming inițiată și terminată în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European. Excepție fac beneficiile internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.
 • Aceste pachete sunt în conformitate cu Regulamentul UE nr. 531/2012 și cu Regulamentul de aplicare nr. 2016/2286, iar Orange România este îndreptățită să cunoască locul de reședință sau legăturile stabile ale Clientului cu Teritoriul, putând în acest sens să solicite Clientului informații și/sau documente necesare prin orice mijloace de comunicare accesibile acestuia. Clientul va fi obligat să transmită către Orange România informațiile și/sau documentele solicitate în termen de cel mult 3 zile.
 • SEE reprezintă Spațiul Economic European, compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia
 • După consumarea resurselor incluse în abonament se vor aplica tarifele standard de roaming voce & internet conform țării vizitate
 • Abonamentele cu acces la roaming în SEE au activat serviciul roaming în Spațiul Economic European. Pentru a beneficia de roaming și în restul lumii, înainte de a pleca din țară apelează numărul 300 - Serviciul Clienți și activează serviciul roaming pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

sus