Oferta de trecere de la cartela PrePay la abonament

Dacă ești client PrePay, poți alege un abonament Orange Me, păstrându-ți numărul de telefon.

Te bucuri de minute, SMS și internet din plin. În plus, ai telefoane la prețuri speciale și un bonus cu internet nelimitat, timp de 6 luni.

Poți alege pachetul recomandat Orange Me 8 sau un abonament din oferta curentă. Descoperă oferta completă de abonamente aici.

Orange Me 8

2 GB
internet național
Nelimitat
minute și SMS naționale
200
minute internaționale

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă între 5 iunie – 31 octombrie 2018, cu posibilitate de prelungire.

Oferta este disponibilă exclusiv la trecerea de la cartela PrePay la abonament. Abonamentul Orange Me 8 este un abonament cu utilizare națională, fără acces la serviciul Roaming.

Acest bonus se alocă la trecerea unui număr Orange PrePay, cu vechime de minim 3 luni în rețea, la un abonament Orange Me sau Orange Me Start de minim 8€, pe o perioadă de 24 luni.

Bonusul este valabil în primele 6 luni de la activarea abonamentului, iar traficul de internet nelimitat este național. În cazul abonamentelor cu acces la roaming SEE, bonusul poate fi consumat și în Europa, în limita internetului inclus.

Bonusul este individual; în cazul formării unui grup Orange Share sau Orange Family, numerele care nu beneficiază de bonusul de internet nelimitat vor putea utiliza la comun traficul standard din abonamentele și opțiunile active, precum și bonusurile din ofertele Orange Share sau Orange Family.

  • Să fii client Orange PrePay cu o vechime de cel puțin 24 de luni în rețea
  • Să fi fost un utilizator Orange PrePay activ în fiecare lună din ultimul an
  • Să închei un contract pentru un abonament de voce Orange Me Start sau de internet mobil, pe o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
  • Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România

sus