×
302 Found

Found

The document has moved here.

Familie

Vreau să se distreze si să fie în siguranță

Alcatel Kids Watch Care Time

Oferta Smart Junior

Cu oferta Smart Junior, ai un gadget cool pentru copilul tău: ceasul inteligent Alcatel Kids Watch Care Time, cu ajutorul căruia știi că micuțul tău se află în siguranță chiar și atunci când se distrează. În plus, oferta Smart Junior include o cartelă Orange PrePay cu servicii preplătite pentru 3 luni, ca să poți comunica cu micuțul tău fără griji.

Iar prin intermediul aplicației dedicate "Move Time" ai la dispoziție funcții de notificare, localizare și monitorizare. Poți defini până la 10 numere de telefon, care vor putea fi apelate ușor și rapid direct de pe ceas.

Alcatel Kids Watch Care

Alcatel Kids Watch Care Time și SIM Orange PrePay

cu beneficii pentru 3 luni

Beneficiile ofertei Smart Junior

  • Până la 10 numere pe care copilul tău le poate apela direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Move Time instalată pe smartphone-ul tău. Aceleași 10 numere sunt și cele care pot apela ceasul copilului tău.

    Funcțiile de notificare, localizare și monitorizare sunt oferite prin intermediul aplicației Move Time.

  • Notificări automate - primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită. În aplicația Move Time poți defini mai multe zone de siguranță pentru copilul tău, precum și tipul de notificări pe care dorești să le primești. În plus, primești automat notificări în situația în care copilul apelează butonul SOS de pe ceas sau nivelul bateriei ceasului scade la 10%.

  • Localizare și monitorizare - cu ajutorul aplicației Move Time poți afla unde se află copilul tău: folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală. În situația în care ceasul are activată funcția “economisire energie”, funcția de localizare poate fi afectată.

  • Mesaje vocale - micuțul tău îți poate trimite un mesaj vocal direct de pe ceas sau îi poți transmite chiar tu unul, prin intermediul aplicației Move Time. Durata maximă a unui mesaj vocal este de 15 secunde, iar de pe ceas mesajul se poate transmite către un singur număr sau către toate numerele definite prin intermediul aplicației Move Time.

Citește termenii și condițiile aplicației Move Time aici.

Clientul ia la cunoștință că Orange România nu furnizează aplicația Move Time sau datele de localizare a dispozitivului Alcatel Kids Watch Care Time necesare și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la funcționarea sau la consecințele utilizării acesteia.

Citește manualul de utilizare Alcatel Kids Watch Care Time aici.

Întrebări frecvente

Pasul 1 – Activează cartela SIM și oferta Smart Junior

Pentru activare, cartela SIM din cutie trebuie introdusă în ceas, ulterior trebuie introdus și confirmat codul PIN prin apăsarea butoanelor indicate pe ecranul ceasului. Codul PIN inițial este 0000. Această operațiune activează în mod automat și opțiunea Smart Junior. Apoi, asigură-te că ceasul este încărcat și pornește dispozitivul prin apăsarea butonului “Power” timp de 3 secunde.

Introducerea SIM-ului în ceas sau în orice alt dispozitiv care se poate conecta la rețeaua de telefonie/internet implică, în mod automat, activarea SIM-ului și a opțiunii Smart Junior.

Pentru o înregistrare corectă a device-ului trebuie să urmezi pașii în ordinea menționată în ghidul de instalare din cutie.

Pasul 2 – Descarcă aplicația Move Time

Scanează codul QR tipărit în ghidul din cutie pentru a descărca aplicația Move Time, disponibilă în Google Play sau App Store.

Descarcă aplicația Move Time
Descarcă aplicația Move Time

Pasul 3 – Creează-ți cont în aplicația Move Time

După descărcarea aplicației Move Time pe telefon sau tabletă, selectează "Înregistrare", introdu informațiile solicitate (nume utilizator, parola și adresa de e-mail), introdu codul primit pe e-mail, apoi apasă "Finalizat".

Poți actualiza oricând informațiile de profil din contul tău.

Pasul 4 – Adaugă ceasul Alcatel Kids Watch Care Time

Apasă butonul "Adăugare" pentru a scana codul QR tipărit pe cutie sau poți introduce manual codul IMEI. Serverul va trimite un cod aleatoriu către ceas, care va fi afișat pe ecranul acestuia. Introdu acest cod în aplicație atunci când ți se cere aceste lucru și confirmă. Introdu în următorul ecran datele copilului care va purta ceasul, inclusiv numărul de telefon aferent cartelei SIM din ceas (tipărit pe cutie). Apasă butonul "Finalizat" pentru încheierea acțiunii de înregistrare a ceasului în aplicație.

Pasul 5 – Definește numerele apelabile de pe ceas

Pentru a defini numerele apelabile de pe ceas, accesează meniul aplicației, mergi la "Agendă", atinge contactul dorit, introdu datele privind identitatea membrului, numărul de telefon și, opțional, o fotografie, după care salvează modificările.

Pentru mai multe detalii despre funcțiile ceasului, consultă ghidul de utilizare din cutie sau accesează www.alcatel-mobile.com.

Dacă întâmpini probleme în folosirea aplicației Move Time, contactează producătorul Alcatel prin intermediul website-ului www.alcatel-mobile.com sau la numărul de telefon 021/655 0711.

Oferta Smart Junior poate fi achiziționată doar împreună cu dispozitivul Alcatel Kids Watch Care Time, din orice magazin Orange.

Dispozitivul Alcatel Kids Watch Care Time poate fi folosit doar cu SIM-ul PrePay primit în pachet. Dacă ai pierdut sau deteriorat SIM-ul, îl poți înlocui în orice Orange shop.

Activarea opțiunii Smart Junior are loc în momentul introducerii cartelei SIM în ceas și are o perioadă de valabilitate de 90 de zile de la activare. Perioada de activitate este prelungită cu o perioadă de grație de 120 de zile, timp în care poți fi apelat, însă nu poți iniția apeluri. Pentru mai multe detalii despre ofertă, apelează 0374300300 - Serviciul Clienți, sau vino în orice magazin Orange.

Dacă vrei ca opțiunea să se reactiveze automat la sfârșitul perioadei de valabilitate, trebuie să ai în cont un credit minim egal cu tariful opțiunii. Opțiunea Smart Junior se poate reactiva pentru perioade succesive de 90 de zile, din contul tău Orange, iar costul opțiunii este de 9 euro credit pentru întreaga perioadă de 90 de zile.

În aplicația Move Time poți defini o listă cu 10 numere de telefon care pot fi apelate de pe ceas. Aceleași numere sunt și cele care pot apela ceasul micuțului tău.

Da. Pentru aceasta, autentifică-te în aplicația Move Time, intră la "Agendă", iar în campul SOS salvează numărul de urgență 112. Pentru finalizarea acțiunii, apasă butonul "Salvează". În această situație, la apăsarea butonului SOS de pe ceas, apelul se va redirecționa automat către numărul de urgență 112.

Numărul de telefon al cartelei Smart Junior este tipărit pe cutia în care a fost achiziționată, împreună cu Alcatel Kids Watch Care Time.

Oferta Smart Junior va aloca lunar, pe o perioadă de 90 de zile: 300 minute naționale, 300 de SMS-uri naționale și 300 MB internet. Resursele alocate și neconsumate nu se reportează de la o lună la alta.

Dispozitivul poate apela doar numerele definite prin intermediul aplicației Move Time.

Dacă ai reîncărcat cu credit, după consumarea resurselor incluse în pachet se vor aplica următoarele tarife:

  • 0,18 euro credit/minut pentru apelurile în rețea sau către alte rețele naționale
  • 0,05 euro credit/SMS
  • 0,50 euro credit/MB pentru traficul de internet

SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile, etc.) se taxează conform tarifului stabilit de către terți. Îți poți reîncărca oricând contul direct din contul tău Orange. Creditul obținut din reîncărcări sau transfer de credit nu poate fi transferat.

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

Mai multe detalii despre oferta Orange PrePay aici https://www.orange.ro/prepay/

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității opțiunii, intră în contul tău Orange și selectează numărul pe care a fost activată opțiunea Smart Junior.

Dacă ai deja un cont Orange și dorești să adaugi în contul tău numărul pe care a fost activată oferta Smart Junior sau dacă nu ai deja un cont Orange și nu deții un alt serviciu la Orange, pentru crearea contului, apelează Serviciul Clienți la numărul 021 203 30 33 sau vino în orice magazin Orange.

Mai multe detalii despre contul tău Orange aici https://www.orange.ro/myaccount/

Oferta este disponibilă în perioada 15 noiembrie 2018 - 22 iunie 2020, cu posibilitate de prelungire.

sus