×

În familie, sunt mereu în avantaj

Orange Family

Oferta Orange Family

Lucrurile bune se împart cu cei dragi. Combină un abonament de voce și un al doilea abonament de voce sau de internet mobil și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Beneficii

1€ reducere
începând cu al 2-lea abonament

Ai 1€ reducere la abonamentele Fun/Smart/Smart Plus de minimum 10€ si la abonamentele Net 10 si Net5G 15, începând cu al doilea abonament.
Detalii aici

Reducere la
brățări fitness

Descoperă selecția de brățări fitness: Huawei Band 4 Pro la 59.50 sau Samsung Galaxy Fit 2 la 24.50.

Bonus 100 GB

Primești Bonus 100 GB pe lună pentru abonamentele din oferta Orange Family
Detalii aici

Cum activez oferta Family?

Ca să beneficiezi de oferta Orange Family este nevoie să ai un abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 8 € si cel puțin incă un al doilea abonament:

  • tot de voce (Fun/Smart/Smart Plus de minimum 10€ activat sau prelungit pe 24 de luni
  • de internet mobil Net 10 sau Net15 5G, activat sau prelungit pe 12 luni

Poți crea, vedea beneficiile sau afla detalii despre pachetul tău Family direct în My Orange sau în magazinele Orange.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 30 martie - 15 iunie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Poți include un abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 8€ activat sau prelungit pe o perioadă de 24 luni sau un abonament de internet mobil de minimum 10 € (TVA inclus) activat sau prelungit pentru o perioadă de 12/24 luni, plus:

  • minimum 1 abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de cel putin 10€ activat sau prelungit pe o perioadă de 24 luni
  • minimum un abonament de internet mobil Net 10 sau Net5G 15, activat sau prelungit pe 12 luni

Te poți bucura de acest beneficiu pe unul dintre abonamentele de voce Fun/Smart/Smart Plus precum si la abonamentele Net 10 si Net5G 15 în următoarele condiții:

  • Activezi sau schimbi minimum 2 abonamente de voce Fun/Smart/Smart Plus, pe 24 luni, unul de minimum 8 € și al doilea de minimum 10 € . Astfel, reducerea de 1€ se acordă pe abonamentul de minimum 10 € (TVA inclus). Dacă pe același cont de abonat activezi și un alt abonament de voce de minimum 10 €, reducerea de 1 € se va acorda pe fiecare număr nou activat.
  • Activezi sau schimbi cel puțin un abonament de internet mobil Net 10 sau Net5G 15 (pe lângă primul abonament de voce de minimum 8€), pe 12 sau 24 de luni. Astfel, reducerea de 1 € se acordă pe fiecare abonament de internet mobil.
  • • Dacă pe contul tău intervine suspendarea/ încetarea contractului sau schimbarea de titular, beneficiile Orange Family se vor pierde, inclusiv reducerea de 1€ la taxa lunară. Astfel, abonamentul de voce Fun/Smart/Smart Plus/Net/Net5G va avea costul standard.

Beneficiile de familie sunt disponibile pe contul tău atât timp cât sunt îndeplinite condițiile minime: sunt active cel puțin 2 abonamente (un abonament de voce de minimum 8€ (TVA inclus) sau de internet mobil de minimum 10€ (TVA inclus) și încă un al doilea abonament de voce sau de internet mobil de minimum 10€ (TVA inclus) din oferta Orange Family. În cazul în care renunți la unul dintre abonamente, beneficiile de familie se vor pierde.

Bonusul lunar 100 GB internet pe mobil național, utilizat la comun pe toate abonamentele de voce mobilă Fun sau Orange Pro este valabil pentru clienții ce achiziționează /prelungesc minim 2 abonamente de voce din oferta curentă, de minim 8€ (TVA inclus, contracte pe 24 luni), și activează/prelungesc servicii fixe din oferta Orange : un abonament de internet fix și unul de televiziune (Home Net+Home TV). Abonamentele Smart și Smart Plus cu net nelimitat se numără în ofertă însă bonusul 100 GB se va putea utiliza exclusiv pe abonamentele din oferta Orange Family ce nu conțin trafic nelimitat date. Beneficiul este valabile atât timp cât codul de abonat sunt menținute active cel puțin 2 abonamente de voce mobilă și servicii fixe de internet și televiziune ce îndeplinesc condițiile minime ale ofertei Orange Family. Bonus lunar 100 GB din oferta Family nu este compatibil cu opțiunea Cost Control, atunci când bonus Family100 GB este activ pe cont Opțiunea Cost Control nu poate fi utilizată.

sus