Familie

Oferta Orange Family

 • 20 GB bonus la comun
 • Apeluri naționale nelimitate
 • 50% reducere la Samsung Gear 360

Lucrurile bune se împart cu cei dragi. Combină minim 3 abonamente Orange noi sau prelungeste-le pe cele existente în oferta Orange Family și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Beneficii

Bonus 20GB

Primești bonus 20GB/lună pentru abonamentele Orange Me din oferta Orange Family. Detalii aici

Apeluri naționale nelimitate

Primești nelimitat minute naționale pentru abonamentele Orange Me din oferta Orange Family.

5 GB și apeluri naționale nelimitate 6€

Ai 5 GB net 4G și nelimitat minute și SMS naționale și in roaming SEE cu 6€, la al treilea abonament Orange Me.

Reduceri la telefoane

Poți cumula reducerile a 2 abonamente Orange Me pentru a cumpăra un smartphone la super preț. Detalii aici

50% reducere la
Samsung Gear 360

Descopera cel mai avansat si usor mod de a a filma 360 si a transmite live pe Facebook experientele tale. Pret special de 124.50.

Ce trebuie să faci

Ca să te bucuri de oferta Orange Family este nevoie să ai cel puțin două abonamente Orange Me și orice abonament Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me. Poți crea, vedea beneficiile sau afla detalii despre pachetul tău de Familie din Contul meu sau din magazinele Orange.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 6 septembrie 2017 – 30 aprilie 2018, cu posibilitate de prelungire.

Poți include în Orange Family orice abonament de minim 7€, de tip: Orange Me, Orange Net, Orange Home Net, Home TV sau Orange Smart Home activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni. Abonamentul Orange Me 7 din oferta Senior poate fi inclus în oferta Orange Family, însă nu va primi beneficiile ofertei Orange Family.

Primești beneficii în familie atunci când pe contul tău ai cel puțin două abonamente Orange Me de minim 7€ și încă unul sau mai multe din următoarele abonamente: Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me. Abonamentele sunt activate sau prelungite pe o perioadă de 12 sau 24 luni în momentul activării ofertei Orange Family.

Dacă pe lângă cele 2 abonamente Orange Me:

 • Ai minim un abonament Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me, primești bonus 20 GB /lunar pe care îl poți folosi la comun pentru toate abonamentele Orange Me din oferta Orange Family.
 • Ai serviciile Home Net si Home TV, bonusul devine 50 GB/ lunar. Bonusul de 50 GB se acordă lunar și poate fi utilizat la comun, de toate abonamentele de voce mobilă Orange Me din Orange Family. Dacă unul din abonamentele de voce din cadrul ofertei Orange Family este abonament flexibil Orange Me, atunci acestea vor primi bonus individual 5GB /lunar sau 10GB dacă pe cont există serviciile Home Net și Home TV.
 • Ai un abonament Orange Net și vei primi automat dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net.

Te poți bucura de aceste beneficii cu abonamentul Orange Me 11 în următoarele condiții: dacă ai deja 2 abonamente de Orange Me înscrise în oferta Family, activează sau prelungește Orange Me 11 pe 24 de luni ca al treilea abonament de voce și înscrie-l și pe el în oferta Orange Family. Astfel, primești 5 euro reducere la taxa lunară pentru acest abonament, costul acestuia devenind 6 euro/lună. Oferta este valabilă pentru abonamentele Orange me activate sau prelungite dupăa 6 septembrie 2017.

Dacă pe contul tău intervine suspendarea/ încetarea contractului sau schimbarea de titular, beneficiile Orange Family se vor pierde, inclusiv reducerea de 5 euro la taxa lunară. Atfel, abonamentul Orange Me 11 va avea costul standard de 11 euro/lună, TVA inclus.

Dacă în oferta Orange Family ai un abonament Orange Home Net 4G sau Smart Home și primești automat o reducere de 10% la taxa lunară.

În plus, primești nelimitat minute naționale pentru abonamentele Orange Me ce nu includ deja convorbiri naționale nelimitate.

În cazul în care adaugi o cartelă Orange PrePay în oferta Orange Family primești:

 • 5% reducere la reîncărcarea programată cu credit sau cu opțiune a contului PrePay, de minim 4 euro credit, efectuată de pe abonamentele din familie
 • Dublul traficului de net inclus în opțiunea de internet a numărului PrePay înregistrat, dacă acesta are activă și o opțiune de internet

Dacă prelungești sau activezi 2 abonamente de voce mobilă pe 24 de luni poți cumula reducerile corespunzătoare fiecărui abonament pentru a cumpăra un singur telefon, cu o reducere mai mare. În plus, fiecare dintre numere va putea cumpăra un telefon la preț standard în următoarele 18 luni, până când va deveni eligibil pentru fidelizare. Reducerile se cumulează pentru maxim 2 abonamente Orange Me din oferta Orange Family, în limita a 210 euro TVA inclus.

Beneficiile din Orange Family se acordă automat de la data activării ofertei Orange Family, adică la momentul în care se activează sau se realizează trecerea la abonamentele de voce sau de internet. Dacă ai ales și Orange Home TV, oferta Orange Family se va activa după instalarea serviciului.

Pentru abonamentele cu acces național, beneficiile primite prin pachetul Family se vor putea consuma doar național.

Pentru abonamentele cu acces la roaming în SEE, beneficiile primite prin pachetul Family se vor putea utiliza și în roaming în Spațiul Economic European (SEE), in limita politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri).

În cazul în care beneficiezi de oferta Orange Share activat înaintea ofertei Orange Family, vei primi bonus lunar dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net.

Dacă în familie ai și utilizatori PrePay, îi poți adăuga oricând în pachetul Orange Family. Poți înregistra sau modifica numerele PrePay din pachetul de familie:

Dacă vrei să scoți un număr din Orange Family, intră în contul tău Orange, secțiunea Familie. Ștergerea unui număr PrePay din Family se poate face și de către utilizatorul PrePay însuși, apelând Self Care, la *100#, ramura Contul meu, Orange Family.

Orice utilizator al unui SIM Orange PrePay al cărui cont este în perioada activă sau în perioada de grație și care nu este înregistrat ca făcând parte dintr-un alt pachet Orange Family.

Poți înregistra un număr maxim de 5 SIM-uri PrePay în familia ta.

Beneficiile de familie sunt disponibile pe contul tău atât timp cât cele 3 abonamente din oferta Orange Family vor fi active. În cazul în care renunți la unul dintre abonamente, beneficiile de familie se vor pierde.

Pentru a primi beneficiile de familie, utilizatorul PrePay din pachetul de familie trebuie să aibă activă una dintre opțiunile PrePay din oferta curentă.

Câștigă un weekend all-inclusive cu familia, în rulota Orange.

Combină mai multe abonamente în oferta Orange Family și primești beneficii bonus pentru toată familia. În plus, poți câștiga un weekend la munte în rulota Orange din spotul TV. Rulota va fi campată în Râșnov, județul Brașov (vezi harta) .

Activează oferta Orange Family în perioada 11 septembrie - 4 octombrie 2017 și ești înscris automat în promoție. Poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 4 weekenduri în rulota Orange, în perioada 22 septembrie – 15 octombrie.

Tot ce ai de făcut este să strângi familia și buna dispoziție. De restul ne ocupăm noi. Rulota va fi echipată cu tehnologii de ultimă oră și cele mai cool gadgeturi. În plus, oferim transportul familiei de acasă până la Râșnov și înapoi prin Orange Taxi, iar în rulotă vă asigurăm mancare și bautură pentru întregul weekend.

Consultă regulamentul aici

 • Primul câștigător al Tombolei “Câștigă un weekend all-inclusive cu familia, în rulota Orange” este Cretu Maricel.
 • Al doilea câștigător al Tombolei “Câștigă un weekend all-inclusive cu familia, în rulota Orange” este Crutu Nicoleta.
 • Al treilea câștigător al Tombolei “Câștigă un weekend all-inclusive cu familia, în rulota Orange” este Pop Angela.
 • Al patrulea câștigător al Tombolei “Câștigă un weekend all-inclusive cu familia, în rulota Orange” este Maftei Elena.

Întrebări frecvente

Poti participa la tombola daca activezi oferta Orange Family in perioada desfasurarii tombolei. Esti inscris atunci când pe contul tău ai primit beneficiile ofertei, adica dupa ce ai activat sau prelungit pe o perioadă de 12 sau 24 luni cel puțin două abonamente Orange Me de minim 7€ și încă unul sau mai multe din următoarele abonamente: Orange Net, Orange Home Net, Home TV, Smart Home sau Orange Me.

Tombola se desfasoara in perioada 11 septembrie - 04 octombrie 2017.

Castigatorul poate fi insotit de 3 persoane (membri de familie sau prieteni).

Excursia va dura 3 zile, de vineri pana duminica inclusiv.

Rulota va fi amplasata in orasul Rasnov, judetul Brasov. Locul exact il gasesti aici .

Tot ce ai nevoie sunt un act de identitate si lucrurile tale personale. Orange va asigura tot ce ai nevoie pentru un weekend reusit in natura : produse alimentare (de tip catering), bauturi nealcoolice, si accesoriilor necesare pentru agrement (badminton, bicicleta). Rulota va fi echipata si cu Wi-Fi si dispozitive de ultima generatie (TV, tableta, playstation, camera 360, spinner, selfiestick).