×

În familie, sunt mereu în avantaj

Orange Family

Oferta Orange Family

Lucrurile bune se împart cu cei dragi. Combină minimum 2 abonamente de voce Orange noi sau migrează-le pe cele existente în oferta Orange Family și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Beneficii

1€ reducere
începând cu al 2-lea abonament

Ai 1€ reducere la abonamentele Fun/Smart/Smart Plus de minimum 10€, începând cu al doilea abonament.
Detalii aici

Bonus 100 GB

Primești Bonus 100 GB pe lună pentru abonamentele din oferta Orange Family
Detalii aici

Ce trebuie să faci

Ca să beneficiezi de oferta Orange Family este necesar să ai cel puțin două abonamente de voce (Fun/Smart/Smart Plus), unul de minimum 8€ și unul de minimum 10€. Poți crea, vedea beneficiile sau afla detalii despre pachetul tău Family direct în
My Orange sau în magazinele Orange.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 18 august – 02 noiembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Poți include un abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 8€ + minimum 1 abonament de voce (Fun/Smart/Smart Plus) de minimum 10€, ambele activate sau prelungite pe o perioadă de 24 luni.

Te poți bucura de acest beneficiu pe unul dintre abonamentele de voce Fun/Smart/Smart Plus în următoarele condiții:

  • Activezi sau migrezi pe 24 luni minimum 2 abonamente de voce Fun/Smart/Smart Plus, unul de minimum 8€ și al doilea de minimum 10€ . Astfel, reducerea de 1€ se acordă pe abonamentul de minimum 10€ (TVA inlus). Dacă pe același cont de abonat se mai activează un al treilea abonament de voce (sau al patrulea etc) de minimum 10€, reducerea de 1€ se va acorda pe fiecare număr nou activat.
  • Dacă pe contul tău intervine suspendarea/ încetarea contractului sau schimbarea de titular, beneficiile Orange Family se vor pierde, inclusiv reducerea de 1€ la taxa lunară. Astfel, abonamentul de voce Fun/Smart/Smart Plus va avea costul standard.

Beneficiile de familie sunt disponibile pe contul tău atât timp cât sunt îndeplinite condițiile minime: cel puțin 2 abonamente de voce din oferta Orange Family sunt active. În cazul în care renunți la unul dintre abonamente, beneficiile de familie se vor pierde.

Bonusul lunar 100 GB internet pe mobil național, utilizat la comun pe toate abonamentele de voce mobilă Fun sau Orange Pro este valabil pentru clienții ce achiziționează /prelungesc minim 2 abonamente de voce din oferta curentă, de minim 8E (TVA inclus, contracte pe 24 luni), și activează/prelungesc servicii fixe din oferta Orange : un abonament de internet fix și unul de televiziune (Home Net+Home TV). Abonamentele Smart și Smart Plus cu net nelimitat se numără în ofertă însă bonusul 100 GB se va putea utiliza exclusiv pe abonamentele din oferta Orange Family ce nu conțin trafic nelimitat date. Beneficiul este valabile atât timp cât codul de abonat sunt menținute active cel puțin 2 abonamente de voce mobilă și servicii fixe de internet și televiziune ce îndeplinesc condițiile minime ale ofertei Orange Family. Bonus lunar 100 GB din oferta Family nu este compatibil cu opțiunea Cost Control, atunci când bonus Family100 GB este activ pe cont Opțiunea Cost Control nu poate fi utilizată.

sus