Familie

Vreau să am mai multe beneficii în familie

 • Nelimitat minute naționale
 • Telefoane și tablete cu 0€
 • Trafic dublu de net pe tabletă

Momentele cele mai plăcute sunt în familie. De aceea, ca să fii aproape de cei dragi, ai beneficii suplimentare, reduceri la serviciile pentru acasă și TV, mai mult internet pe telefon si tableta și telefoane la prețuri speciale cu pachetele Orange Family.

Descoperă abonamentele Orange Me pentru întreaga familie:

Orange Me

Orange Me

Păstrezi legătura cu toți prietenii tăi și navighezi pe net la cele mai mari viteze.

Mai mult

Orange Junior

Orange Junior

Micuții tăi se distrează cu aplicații educaționale și stau pe net în siguranță, iar tu ai control asupra costurilor și știi unde se află micuțul tău.

Mai mult

Orange Senior

Orange Senior

Ai un telefon ușor de utilizat și un abonament cu minute și mesaje incluse, ca să vorbești cât vrei cu cei apropiați.

Mai mult

Beneficiile Orange Family

Combină mai multe abonamente Orange într-un pachet Orange Family și primești mai multe beneficii, pentru întreaga familie:

Dacă ai cel puțin două abonamente de voce Orange Me și un abonament Orange Net în pachetul de familie, primești:

 • Dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net
 • Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce

Combină cel puțin două abonamente de voce Orange Me și un abonament Orange Home sau Orange Smart Home în pachetul de familie și ai:

 • Reducere la abonamentul Orange Home Fix GSM, Home Pack sau Smart Home
 • Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce

Alege cel puțin 3 abonamente Orange Me în pachetul de familie și ai:

 • Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce

Dacă ai cartele Orange PrePay, poți adăuga și aceste numere în pachetul Orange Family. Vei beneficia de:

 • 5% reducere la reîncărcarea programată cu credit sau cu opțiune a contului PrePay, de minim 4 euro credit, efectuată de pe abonamentele din familie
 • Dublul traficului de net inclus în opțiunea de internet a numărului PrePay înregistrat, dacă acesta are activă și o opțiune de internet

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 3 aprilie – 31 august 2017, cu posibilitate de prelungire.

Poți include în Orange Family orice abonament începând cu Orange Me 8, Orange Net, Orange Home, Orange Smart Home activat sau prelungit pe minim 12 luni. Se iau în considerare și abonamentele Orange Me, comercializate fără telefon, pe minim 6 luni. Abonamentul Orange Me 7 din Orange Senior și abonamentul Smart Junior pot fi incluse într-un pachet Orange Family, însă acesta nu va primi beneficiile din Orange Family.

Primești beneficii în familie atunci când pe contul tău ai cel puțin două abonamente Orange Me și încă unul sau mai multe din următoarele abonamente: Orange Net, Orange TV, Fix pentru acasă Home Pack sau Orange Smart Home. Dacă, pe lângă cele 2 abonamente Orange Me:

 • Ai un abonament Fix pentru acasă sau Home Pack, vei primi automat o reducere de 10% la taxa lunară
 • Ai un abonament Orange Net, vei primi automat dublul traficului de internet inclus în pachet
 • Ai un abonament Smart Home, vei primi automat o reducere de 10% la taxa lunară pentru acest abonament

În plus, beneficiezi de minute naționale nelimitate la abonamentele Orange Me 8, Orange Me 9, Orange Me 11 și Orange Me 12 sau 1 GB trafic de internet lunar pentru abonamentele începând cu Orange Me 14. Dacă nevoile tale de comunicare se schimbă, poți modifica beneficiul primit inițial.

Pentru abonamentele cu acces național, beneficiile primite prin pachetul Family se vor putea consuma doar național.

Pentru abonamentele cu acces la roaming în SEE, beneficiile primite prin pachetul Family se vor putea utiliza și în roaming în Spațiul Economic European (SEE). Acesta este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Beneficiile din Orange Family se acordă automat de la data activării ofertei Orange Family, adică la momentul în care se activează sau se realizează trecerea la abonamentele de voce, de internet sau pentru acasă. Dacă ai ales și Orange TV, oferta Orange Family se va activa după instalarea serviciului.

În cazul în care beneficiezi de oferta Orange Share activat înaintea ofertei Orange Family, vei primi un bonus lunar de 100% la traficul de internet inclus în abonamentul Orange Net, calculat de la pachetul standard de internet inclus în Orange Net.

Dacă în familie ai și utilizatori PrePay, îi poți adăuga oricând în pachetul Orange Family. Poți înregistra sau modifica numerele PrePay din pachetul de familie:

 • Din contul tău Orange, secțiunea Familie
 • În orice magazin Orange
 • Prin apel la Serviciul Clienți

Dacă vrei să scoți un număr din Orange Family, intră în contul tău Orange, secțiunea Familie. Ștergerea unui număr PrePay din Family se poate face și de către utilizatorul PrePay însuși, apelând Self Care, la *100#, ramura Contul meu, Orange Family.

Orice utilizator al unui SIM Orange PrePay al cărui cont este în perioada activă sau în perioada de grație și care nu este înregistrat ca făcând parte dintr-un alt pachet Orange Family.

Poți înregistra un număr maxim de 5 SIM-uri PrePay în familia ta.

Pentru a primi beneficiile de familie, utilizatorul PrePay din pachetul de familie trebuie să aibă activă pe număr una din opțiunile PrePay din oferta curentă.

Beneficiile de familie vor rămâne active pe contul tău atât timp cât cele două abonamente Orange Me și al treilea serviciu (fie Orange Me, fie un alt serviciu Orange) vor fi active. În cazul în care renunți la unul dintre abonamente, beneficiile de familie se vor pierde.

sus