Informațiile, prietenii și distracția te însoțesc peste tot

Orange Net

 • Tablete perfomante
 • Internet 4G
 • Orange TV Go inclus

Rămâi conectat la tot ce contează pentru tine, oriunde ai fi, cu abonamentele de internet mobil de la Orange. Iar cu vitezele 4G din abonamente, te conectezi instant la informația care contează pentru tine și distracția care te interesează.

Beneficii

Ai un pachet complet cu internet la viteze 4G și tablete la prețuri speciale pentru ca tu să ții legătura cu toți prietenii și să fii la curent cu tot ce te interesează. În plus, dacă asociezi abonamentul de internet cu un abonament de voce, ai mai multă flexibilitate și mai mult trafic de internet pe care îl poți folosi de pe toate dispozitivele tale.

Îți recomandăm pentru tabletă și modem:

Abonament Orange Net 12 Orange Net 15 Orange Net 18 Orange Net 24
Preț (euro/lună, TVA inclus) 11.9 14.88 17.85 23.8
Trafic național inclus 4 GB 6 GB 8 GB 16 GB
Trafic roaming zona 1 inclus 500 MB/an 1 GB/an 1,5 GB/an
Viteze 4G 4G 4G+ 4G+
Happy Night Inclus Inclus Inclus Inclus
Orange Cloud 10 GB 25 GB 25 GB 25 GB
Orange Antivirus Inclus Inclus Inclus Inclus
Bonus Orange TV Go
 • Movie Go Unlimited inclus si acces la canale TV si Liga 1 Orange
 • Trafic de internet nelimitat
 • Movie Go Unlimited inclus si acces la canale TV si Liga 1 Orange
 • Trafic de internet nelimitat
 • Movie Go Unlimited inclus si acces la canale TV si Liga 1 Orange
 • Trafic de internet nelimitat
 • Movie Go Unlimited inclus si acces la canale TV si Liga 1 Orange
 • Trafic de internet nelimitat

Dacă ai deja o tabletă și ai nevoie de o conexiune la internet, atunci poți opta pentru abonamentul Orange Net 10.

5.0 GB
Happy Night
Orange Cloud 10 GB
Orange Antivirus
Orange TV Go

9.91 € /lună
TVA inclus

 

Vreau o iarnă
de poveste

Mai mult

Orange Cloud

Îți păstrezi într-un singur loc, în siguranță, pozele, videoclipurile, melodiile, fișierele, calendarul sau contactele și le accesezi oricând și oriunde.

Mai mult

Orange Antivirus

Îți protejezi telefonul tău cu Android împotriva virușilor și a aplicațiilor rău intenționate.

Mai mult

Întrebări frecvente

Combină un abonament de internet cu unul de voce într-un pachet Orange Share și poți folosi la comun traficul de internet național mobil inclus în abonamentul tău de voce și internet, atât pe telefon cât și pe tabletă, wearable sau modem. Poți afla mai multe detalii aici.

 • 4G+ oferă viteze de acces de până la 300 Mbps pentru download și de până la 50 Mbps pentru upload
 • 4G oferă viteze de acces de până la 150 Mbps pentru download și de până la 50 Mbps pentru upload
 • În afara ariei de acoperire 4G/4G+, abonamentele Orange Net beneficiază de viteze 3G+ de până la 43,2 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload

Vitezele de internet, inclusiv viteza minimă, depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator.

Cu opțiunea Happy Night, sesiunile începute și încheiate între 00:00 și 7:00 nu consumă din traficul național inclus în pachet.

Pentru a viziona canalele TV și filmele incluse în abonamentul tău, creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange Net, intră în aplicația Orange TV Go (disponibilă în Google Play și App Store) sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro folosind datele de autentificare ale contului tău Orange

Prin beneficiul Movie Go Unlimited inclus în abonamentele Orange Net, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange creat cu numărul aferent abonamentului Orange Net. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentul tău, ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Promoțional, la activarea unui abonament Orange Me, pe perioada contractuală ai trafic nelimitat pentru navigarea în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile pe Cum functioneaza Orange Tv Go?

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Orange Net.

Traficul inclus poate fi cosumat național sau în roaming zona 1, în funcție de abonamentul pe care îl ai. Traficul de roaming se alocă anual și este valabil timp de 12 luni.

Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

După utilizarea traficului național inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,49 euro/2 GB (TVA inclus). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1,49 euro/lună (TVA inclus), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.

După terminarea traficului disponibil în roaming zona 1, vei fi taxat conform tarifului standard corespunzător zonei în care te afli. Verifică aici lista completă a tarifelor pentru traficul de internet în roaming.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Traficul de internet național folosit de cele două aplicații nu consumă din traficul inclus și nici nu este tarifat suplimentar dacă ai terminat traficul inclus în abonament.

Serviciul de roaming se activează la cerere pentru abonamentele care nu au trafic de internet în roaming inclus. Traficul de internet în roaming este tarifat în funcție de opțiunea activă și țara în care te afli.

Abonamentele Orange Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS național este de 0,06 euro/SMS (TVA inclus). Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici termenii și condițiile de utilizare din Contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
  • (iv) De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație.

Oferta este valabilă între 11 aprilie 2016 - 28 martie 2017, cu posibilitate de prelungire.

sus