Informațiile, prietenii și distracția te însoțesc peste tot

Abonamentele Orange Net

Am mereu cu mine informatiile
de care am nevoie

 • Tablete în rate
 • Internet 4G
 • Orange TV Go inclus

Cu noile abonamente de internet pe mobil ai acum posibilitatea de a cumpăra în rate tableta dorită, ca să rămâi conectat la tot ce contează pentru tine, oriunde ai fi.

Îți recomandăm pentru tabletă și modem:

Alege abonamentul Orange Net care ți se potrivește si ai internet 4G, în țară și în roaming în Spațiul Economic European (SEE).

Orange Net 9 9 €/lună

 • 10 GB Trafic inclus național
 • 4Gviteza
 • Happy Night Inclus
 • 10 GBOrange Cloud
 • Orange Antivirus și Orange Content Lock inclus

Orange Net 11 11 €/lună

 • 20 GB Trafic inclus național din care 5.28 GB limita in roaming SEE
 • 4Gviteza
 • Happy Night Inclus
 • 10 GBOrange Cloud
 • Orange Antivirus și Orange Content Lock inclus

Primești bonus 50% mai mult trafic de internet dacă alegi un contract pe 12 sau 24 de luni.

Bonus în Orange TV Go

 • Movie Go Unlimited inclus și acces la canale TV

Spațiul Economic European este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

*Consumul de date în roaming în Spațiul Economic European (SEE) este limitat în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Orange Net, ținând cont inclusiv de bonusurile din oferta comerciala sau orice alte beneficii.

În plus, îți cumperi o tabletă în rate, fără avans și ai 20% reducere la prețul abonamentului.

Alcatel 3T 8 Inchi 4G Blue

Alcatel 3T 8 Inchi 4G Blue

3.8 €
rată lunară, pe 24 de luni,
cu Orange Net 9

detalii

Lenovo TAB M10 TB-X505L 4G 32GB Black

Lenovo TAB M10 TB-X505L 4G 32GB Black

6,3 €
rată lunară, pe 24 de luni,
cu Orange Net 9

detalii

Apple MacBook Air 13

Lenovo Miix320

53,3 €
rată lunară, pe 24 de luni,
cu Orange Net 11

detalii

Orange Cloud

Îți păstrezi într-un singur loc, în siguranță, pozele, videoclipurile, melodiile, fișierele, calendarul sau contactele și le accesezi oricând și oriunde.

Mai mult

Orange Antivirus

Îți protejezi telefonul tău cu Android împotriva virușilor și a aplicațiilor rău intenționate.

Mai mult

Întrebări frecvente

Combină un abonament de internet cu unul de voce într-un pachet Orange Share și poți folosi la comun traficul de internet mobil inclus în abonamentul tău de voce și internet, atât pe telefon cât și pe tabletă, wearable sau modem, în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament în parte. Poți afla mai multe detalii aici.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Orange Net (luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Limita de consum date în roaming în SEE (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri) pentru abonamentul Orange Net 11 este de 5.28 GB.

Viteza maximă estimată de transfer 4G+/3G+ este de 355,6/38,04 Mbps download și 47,5/5,04 Mbps upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu maxima estimată.

Cu opțiunea Happy Night, traficul național sau în roaming în SEE realizat în intervalul 0:00-7:00 (ora României) nu consumă din traficul inclus în pachet. Traficul efectuat în roaming în SEE se contorizează la limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE.

Pentru a viziona canalele TV și filmele incluse în abonamentul tău, creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange Net, intră în aplicația Orange TV Go (disponibilă în Google Play și App Store) sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro folosind datele de autentificare ale contului tău Orange

Prin beneficiul Movie Go Unlimited inclus în abonamentele Orange Net, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange creat cu numărul aferent abonamentului Orange Net. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentul tău, ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Traficul efectuat pentru navigarea în aplicația Orange TV Go, inclusiv Movie Go unlimited și pe site-ul tvgo.orange.ro se consumă din traficul de internet disponibil în pachet. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE, se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul efectuat.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile pe Cum functioneaza Orange Tv Go?

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Orange Net.

Traficul inclus poate fi cosumat național sau în roaming în SEE în funcție de abonamentul pe care îl ai.

Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

După utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,5 euro/2 GB (TVA inclus). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1,5 euro/lună (TVA inclus), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.

Pentru pachetele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard pentru traficul de roaming corespunzător țării vizitate.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Traficul efectuat de aplicațiile incluse în pachet, cu exceptia aplicatiei Orange TV Go si a site-ului tvgo.orange.ro, este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în pachet.

Abonamentele Orange Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS este de 0,06 euro/SMS (TVA inclus). Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici termenii și condițiile de utilizare din Contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
  • (iv) De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație.

Oferta este valabilă între 21 august 2018 – 12 mai 2020, cu posibilitate de prelungire.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus