Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum platesc online factura mea Orange?

Pasul 1. selectezi ramura facturi si plati, subramura istoric facturi. Dai click pe butonul plateste factura;

 

 

 

Pasul 2.  bifeaza factura care se doreste a fi achitata. Daca doresti achitarea unei alte sume, completezi campul alta suma, fara sa bifezi vreo factura. 

 

Pasul  3. apesi butonul plateste online;

 

 

 

Pasul 4. apar datele de identificare. Completezi datele cardului si efectueaza tranzactia. Apesi butonul Plaseaza comanda .

 

 

 

Se va inchide fereastra cu datele cardului si sistemul va confirma tranzactia.

 

Observatie: Platile efectuate online, prin intermediul serviciului online, se inregistreaza in aceeasi zi in contul tau (in momentul primirii e-mail-ului de confirmare de la PayU), dar se aloca in contul Orange in maxim 5/ 6 zile lucratoare. Aceasta informatie este furnizata inainte sa completezi datele cardului. Termenul alocarii nu afecteaza starea abonamentului tau daca in momentul achitarii selectezi din lista factura pe care doresti sa o platesti.

 

Pana la alocarea banilor in cont este insa posibil sa primesti SMS de reamintire a platii.

 

De asemenea, in cazul in care ai o plata in procesare la mai mult de 3 ore de la inceperea acesteia, este nevoie sa anulezi aceasta tranzactie de la Comenzile mele, selectand anulare/confirmare anulare.

 

Vei putea apoi sa initiezi o alta operatiune.

Raspuns din: 11-05-2011
Voturi:

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus