×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum imi creez un cont online?

1. Intra pe www.orange.ro/contul-meusi selecteaza optiunea cont nou :

 

 

2. In noua fereastra care se deschide, introdu datele tale personale, bifeaza casuta din dreptul sectiunii « Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile serviciului » si apoi da click pe continua.

 

 

3. Catre adresa de email cu care te-ai inregistrat, vom trimite un link de validare, pe care te rugam sa il accesezi in cel mult 48 de ore de la primirea acestuia.

 

 

 

4. Dupa confirmarea adresei de email, catre numarul tau de telefon vei primi un cod de validare, pe care trebuie sa il introduci in sectiunea dedicata, de la pasul 3 – validare numar de telefon. Tot acum ai posibilitatea sa modifici numarul de telefon cu care te-ai inregistrat sau sa retrimiti codul de validare, daca nu l-ai primit pe cel initial.

 

 

Dupa introducerea codului, te vei putea autentifica in contul tau, cu adresa de email si parola pe care le-ai declarat. Poti afla aici ce beneficii ai daca ti-ai creat un cont online.

Raspuns din: 09-11-2015
Voturi:

sus