×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Se poate porta un număr de abonament pe o cartelă PrePay?

Poți alege să devii abonat Orange sau poți alege varianta Pre Pay.

 

Vino în cel mai apropiat magazin Orange cu un act de identitate și cartela SIM corespunzătoare numărului de telefon pe care dorești să-l portezi în rețeaua Orange. De asemenea, trebuie să cumperi un pachet PrePay cu SIM și număr Orange provizoriu.

 

După portare, numărul provizoriu este înlocuit automat cu numărul tău de telefon pe aceeași cartelă SIM Orange și nu vei mai putea folosi cartela SIM de la fostul operator. Pentru a evita întreruperea serviciului, trebuie să ai în telefon cartela SIM Orange la momentul portării.

 

Dacă alegi Orange PrePay, portarea este gratuita pentru primele două numere.

Pentru numărul provizoriu al cartelei Orange PrePay este disponibil doar planul tarifar Standard, care nu poate fi schimbat și pentru care nu poți activa opțiuni. După momentul portarii, pe numarul tau de telefon vei avea acces la toate planurile tarifare și opțiunile disponibile pentru serviciul PrePay.

Raspuns din: 11-09-2015
Voturi:

sus