×

Dacă am un abonament Orange Home TV cum pot viziona cu TV Go box canalele disponibile în Orange TV Go sau Movie Go Unlimited?

Cu abonamentul tău Orange Home TV ai acces în Orange TV Go la o parte dintre canalele TV incluse în pachetul tău TV. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta  ta TV, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în serviciul Orange TV Go, folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

 

Dacă ai deja un cont Orange creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse în Orange TV Go.

Dacă nu ai încă un cont Orange, creează-ți unul acum. Sună apoi la 300, Serviciul Clienți, sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse în Orange TV Go.

 

Ți-a fost de ajutor informația?
14 din 18 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne