×

Ce înseamnă perioadă de activitate şi perioadă de graţie?

Încă de la activare, cartela ta Orange PrePay beneficiază de:

  • 60 de zile perioadă de activitate, în timpul căreia poți efectua apeluri, poți trimite SMS sau poți accesa internetul.
  • 360 de zile perioada de graţie, în timpul căreia poți doar să primeşti apeluri şi SMS. La expirarea perioadei de grație, accesul la Serviciile PrePay va fi complet restricționat, creditul PrePay și cartela SIM vor deveni inutilizabile, iar numărul de telefon se va pierde definitiv (conform Termeni si Conditii).

 

Perioada activă a creditului inițial începe din ziua activării cartelei SIM, ora 00:00.

Perioada de activitate şi perioada de graţie se pot prelungi la fiecare reîncărcare, în funcţie de valoarea reîncărcată, dar cumulat, nu se pot depași 180 de zile de perioada de activitate sau 360 de zile de grație.

Chiar dacă mai ai credit în contul tău PrePay dar te afli în perioada de grație îl vei putea folosi doar dacă faci o nouă reîncărcare.

Poți verifica perioada activă și de grație a contului tău in My Orange sau la *100#, ramura Contul meu. Dacă nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Ți-a fost de ajutor informația?
566 din 607 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne