×

Ce înseamnă consum majoritar în roaming și ce trebuie să știu?

Noile reglementări europene specifică faptul că poți să folosești resursele naționale în roaming SEE doar pentru călătorii ocazionale, de scurtă durată – vacanțe, călătorii de afaceri, city breaks, etc.

 

Acest lucru înseamnă că, dacă într-un interval de 123 de zile ai utilizat SIM-ul mai mult în roaming decât naționalvei ieși de sub incidența avantajelor pe care le oferă noile reglementări europene și vei fi tarifat  pentru folosirea serviciilor de voce, SMS și internet în roaming în SEE.

 

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor roaming SEE se aplică doar pentru cartelele prepay pe care au fost activate opțiuni cu acces la Serviciul Roaming. Dacă ai folosit cartela ta prepay mai mult în roaming decât național, dar ai fost tarifat din credit la tarifele de roaming standard în SEE, nu se va considera consum majoritar în roaming.

 

Înainte cu 24 de ore de împlinirea celor 123 de zile, dacă te afli în această situație, noi îți trimitem un SMS în care menționăm acest aspect și tarifele care se vor aplica până când cartela va fi folosită majoritar în România.

Ți-a fost de ajutor informația?
62 din 71 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne