×

Ce înseamnă valabilitate opțiune și valabilitate cartela Prepay?

Valabilitatea unei opțiuni PrePay se referă la perioada în care se pot folosi resursele incluse în opțiune.

De exemplu: opțiunea de 5 euro credit are valabilitate de 28 de zile, ceea ce înseamnă că, după această perioadă, resursele nu vor mai putea fi folosite și se pierd.

Perioada de valabilitate a unei opțiuni NU se poate prelungi.

Valabilitatea unei cartele PrePay este compusă din perioada ei activă (sau perioada de activitate) și perioada de grație.

 

Perioada activă  se referă la perioada în care cartela PrePay poate fi folosită pentru a apela, a trimite mesaje și a accesa internetul și se poate prelungi la fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea reîncărcării.

Perioada activă maximă care poate fi cumulată în contul tău PrePay este de 180 de zile.

De exemplu: Opțiunea de 5 euro credit prelungește perioada de activitate a cartelei cu 30 de zile, dar nu poate depăși 180 de zile.

 

Perioada de grație este perioada în care cartela PrePay nu mai este activă, dar în care se pot primi apeluri și/sau mesaje. Și perioada de grație se poate prelungi cu fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea ei. Perioada de grație maximă care poate fi acumulată în contul tău PrePay este de 360 de zile.

De exemplu: Opțiunea de 5 euro credit prelungește perioada de grație cu 300 de zile, dar întreaga perioadă de grație nu poate depăși 360 de zile.

Ți-a fost de ajutor informația?
353 din 374 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne