×

Câte tipuri de cartele SIM există?

De-a lungul timpului evoluția designului dispozitivelor mobile a dus la miniaturizarea cartelei SIM. Astfel cartela SIM a evoluat de la Mini SIM, Micro SIM sau Nano SIM.

Pentru a ne asigura că în momentul achiziționării unui nou dispozitiv mobil vei avea exact tipul de cartelă de care ai nevoie, cartelele pe care Orange le pune pe piață sunt compatibile cu toate echipamentele GSM, indiferent dacă ai co cartelă Prepay sau un abonament. Tot ce trebuie să faci este ca după ce achiziționezi o nouă cartelă, să desprinzi de pe aceasta formatul de SIM potrivit pentru dispozitivul tău mobil (vezi imagine 1).

În cazul în care ai un telefon sau o tabletă compatibile, la Orange ai acum posibilitatea de a utiliza tehnologia eSIM. Aceasta reprezintă o evoluție a SIM-ului, rolul lui fiind preluat de un chip electronic integrat pe placa de bază a dispozitivelor cu eSIM. Mai multe detalii despre această tenologie poți găsi aici.

 

 

Ți-a fost de ajutor informația?
93 din 94 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne