×

Cum am acces în Orange TV Go pe toate dispozitivele mele dacă am un abonament TV de la Orange

Dacă ai un abonament de televiziune de la Orange, poți urmări canale TV incluse în abonamentul tău, filme și seriale pe telefon sau tabletă prin aplicația Orange TV Go, pe smart TV  sau pe laptop pe tvgo.orange.ro

 

Pentru aceasta, trebuie să asociezi  abonamentul de televiziune cu un cont My Orange creat cu un număr de telefon de pe același cod de client pe care este activat și abonamentul TV, dar asigură-te mai întâi că ai drepturi de administrator pe acest cont.

Pentru a deveni administrator în contul My Orange este necesar să validezi parola Orange. Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale seriei cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

 Ce trebuie sa faci pentru a realiza asocierea?

1. Autentifică-te în My Orange 

2. Selectează abonamentul de televiziune din contul tău (vezi imaginea 1):

3. Intră în secțiunea „Tarife și opțiuni” din meniul lateral și dă click pe linkul ”detalii abonament” (vezi imaginea 2): 

4. Selectează opțiunea ”Utilizatori TV Go” (vezi imaginea 3):

5. Asociază apoi abonamentul TV cu un număr de telefon de pe cont ca să primești acces în Orange TV Go, pe acel număr, la canalele TV, filmele și serialele incluse în oferta ta TV (vezi imaginea 4):

Dacă nu ai un cont My Orange sau dacă ai un cont care a fost creat cu un număr de telefon ce nu aparține aceluiași cod de client pe care este activat și abonamentul de televiziune, creează-ți un nou cont aici și asigură-te că ai drepturi de admin pe acesta.  Apoi urmeaza pasii descrisi mai sus pentru asociere.

Ți-a fost de ajutor informația?
62 din 67 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne