×

Cum îmi pot porta numărul de abonament în rețeaua Orange?

Dacă vrei să portezi numărul tău în reţeaua Orange, împreună cu achiziționarea unui telefon, te aşteptăm în oricare dintre magazinele noastre.

Iată mai jos ce trebuie să ştii:

  • ai nevoie de actele necesare pentru activarea unui abonament si o factură recentă, emisă de operatorul vechi (furnizorul donor)
  • completezi cererea de portare pe loc
  • alegi oferta de care vrei să beneficiezi
  • dacă alegi portarea cu un număr provizoriu, ți se va aloca un număr de telefon Orange și o cartelă SIM corespunzătoare, pe care o vei putea folosi până când numărul tău se portează în rețeaua Orange
  • dacă alegi portarea fără un număr provizoriu, numărul pe care ai ales să îl portezi va râmâne activ și îl vei putea folosi până la realizarea portării
  • numărul tău se va porta în rețeaua Orange în 3 zile lucrătoare din momentul acceptării cererii de portare de către furnizorul donor.

Dacă dorești să portezi numărul tău de telefon fără achiziția unui telefon, poți face portarea simplu și rapid, online. Iată aici toate detaliile de care ai nevoie. 

Poți solicita și portarea unui abonament din altă rețea la o cartelă PrePay Orange. Mai multe detalii aici.  

Ți-a fost de ajutor informația?
831 din 936 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne