×

Cum îmi creez contul My Orange

Crearea unui cont My orange se face foarte simplu, în doar câțiva paşi:
 
Pasul 1. Accesează secțiunea My Orange şi alege opțiunea Înregistrează-te (vezi imagine 1)

Pasul 2. Completează datele tale personale, bifează Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile de utilizare a serviciului, apoi apasă butonul continuă (vezi imagine 2)
 
Pasul 3. Vei primi un email pe adresa pe care ai indicat-o și ți se va solicita să validezi adresa ta de email (vezi imagine 3)
 
Pasul 4. După confirmarea adresei de email, vei primi un cod prin SMS, valabil 15 minute, pe care va trebui să îl introduci în câmpul dedicat, pentru validarea contului (vezi imagine 4)
 
Important:
  • Dacă ai un abonament de internet mobil, pentru a putea creea un cont online, va trebui să introduci cartela SIM într-un telefon mobil şi să urmezi paşii descrişi mai sus.
  • Dacă ai doar un abonament de TV, la crearea contului va trebui:

                              ⇒ să introduci un număr de telefon din altă rețea şi apoi

                              ⇒ după validarea contului, la Administrare numere, să introduci codul de abonat și Parola Orange.

Codul de abonat îl poți afla prin apel la Serviciul Clienți, apelabil la numărul 300, de pe un telefon Orange sau la numărul 0374.30.03.00 (apel cu tarif normal).

Parola Orange este inițial formată din ultimele 6 cifre ale actului tău de identitate. Dacă ai schimbat-o și nu ți-o mai amintești, o poți modifica, de asemenea, prin apel la Serviciul Clienți, apelabil la numărul 300, de pe un telefon Orange sau la numărul 0374.30.03.00 (apel cu tarif normal). 

Ți-a fost de ajutor informația?
123 din 179 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Tutoriale Orange Expert

sus