Cum pot să schimb cartela SIM Prepay și cât costă

Poţi solicita gratuit schimbarea cartelei SIM

  • dacă SIM-ul tău este defect
  • dacă ai nevoie de un format diferit ( 4G, microSIM / nanoSIM / SIM standard )
Pentru celelalte situații ( pierdere, furt, cartela deteriorată ) schimbarea cartelei SIM costă 1.92 euro (TVA inclus) 

Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :

  • dacă SIM-ul este defect/deteriorat: în orice magazin din reţeaua Orange (francize, parteneri şi Orange Shop) sau prin poşta
  • daca SIM-ul a fost pierdut sau furat: doar în magazinele proprii Orange ( nu şi la parteneri) 

Pentru a afla dacă un SIM este defect, îți recomandăm să faci următorul test : introdu cartela SIM în alt telefon compatibil cu rețeaua Orange şi, invers, alt SIM în acel terminal. În situația în care constați că SIM-ul nu funcționează nici în celelalt telefon, va fi necesară o înlocuire a cartelei.

Pentru a schimba un SIM defect prin Poştă, dacă nu poți ajunge la un magazin Orange este necesar să urmezi paşii de mai jos:
        Pasul 1. trimite-ne o scrisoare recomandată, cu confirmare de primire prin Poştă la adresa Strada Gara Herastrau, Nr. 4, Sector 2, Bucuresti, Romania. Scrisoarea trebuie să conţină cartela SIM defectă şi textul:

 În cazul în care schimbarea cartelei nu se poate face gratuit, sunt de acord să fie scazută contravaloarea a 1.92 euro credit din contul meu PrePay. 

        Pasul 2. In cazul în care schimbarea de SIM nu se poate face gratuit, vei avea de achitat contravaloarea cartelei SIM şi acest lucru se poate face doar prin scăderea sumei din contul tău PrePay. Dacă nu ai credit suficient in cont, va trebui sa faci o Reincarcare.

        Pasul 3. Noi iţi vom expedia o cartelă nouă, în maximum 10 zile lucrătoare, la adresa de corespondenţă pe care o menţionezi.

 

Ți-a fost de ajutor informația de mai sus? 124 din 172 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus