×

Cum pot sa returnez un produs comandat în magazinul online?

Returnarea unui produs defect sau care prezintă urme de deteriorare se poate face în termen de maximum 30 de zile de la primirea comenzii (doar retur, nu și înlocuire). De aceasta facilitate poate beneficia doar titularul și doar în programul de lucru al echipei Back Office Online - 9:00 – 18:00.
Te rugăm să ne anunţi că vrei să returnezi produsul şi modalitatea în care vrei să şi se retuneze contravaloarea comenzii:

Dacă ai plasat comanda logat în contul tău My Orange, poți să completezi formularul de retur din secțiunea comenzile mele.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Pasul 1: Accesează magazinul online Orange si loghează-te cu același cont My Orange pe care l-ai folosit pentru plasarea comenzii

Pasul 2: Deschide secțiunea în care sunt afișate numele de telefon din contul tău și apoi, din meniul lateral, alege comenzile mele

Pasul 3: Alege comanda pe care dorești să o returnezi:

Pasul 4: Selectează butonul returnează produse:

Pasul 5: Completează formularul de retur cu adresa de la care dorești sa fie ridicat coletul, datele de contact și modalitatea în care dorești returnarea sumei achitate:

  • fie într-un cont bancar
  • fie în contul de convorbiri Orange

Dacă te-ai răzgândit şi nu mai doreşti să cumperi produsul pe care l-ai comandat deja, iar produsul a plecat deja din depozitul nostru şi se află la curier în curs de livrare, anularea comenzii nu se mai poate procesa. În această situaţie, există posbilitatea de a refuza livrarea comenzii, la curier. Iar dacă ai plătit deja această comandă, te rugăm să ne contactezi prin una dintre metodele de mai sus, pentru a stabili împreună cu tine care este cea mai bună modalitate de returnare a banilor.

Termenele de procesare a returului sunt:
- 1-3 zile lucrătoare pentru ridicarea produsului pe care vrei să îl returnezi
- 10 zile lucrătoare pentru procesarea returului, emitere factură storno și returnarea banilor.
Ți-a fost de ajutor informația?
64 din 80 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne