×

Cum pot sa returnez un produs comandat în magazinul online?

Returnarea unui produs defect sau care prezintă urme de deteriorare se poate face în termen de maximum 30 de zile de la primirea comenzii (doar retur, nu si inlocuire). De aceasta facilitate poate beneficia doar titularul si doar in programul de lucru al echipei Back Office Online -9:00 – 18:00.
Te rugăm să ne anunţi că vrei să returnezi produsul şi modalitatea în care vrei să şi se retuneze contravaloarea comenzii, prin una dintre următoarele modalităţi:
Suma de bani plătită pentru comanda iniţială:
  • poate fi folosită pentru o noua achiziţie online
  • se poate returna într-un cont bancar
  • se poate returna în contul de convorbiri Orange
Dacă te-ai răzgândit şi nu mai doreşti să cumperi produsul pe care l-ai comandat deja, iar produsul a plecat deja din depozitul nostru şi se află la curier în curs de livrare, anularea comenzii nu se mai poate procesa. În această situaţie, există posbilitatea de a refuza livrarea comenzii, la curier. Iar dacă ai plătit deja această comandă, te rugăm să ne contactezi prin una dintre metodele de mai sus, pentru a stabili împreună cu tine care este cea mai bună modalitate de returnare a banilor.
 
Termenele de procesare a returului sunt:
- 1-3 zile lucrătoare pentru ridicarea produsului pe care vrei să îl returnezi
- 10 zile lucrătoare pentru procesarea returului, emitere factură storno și returnarea banilor.
Ți-a fost de ajutor informația?
50 din 64 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne