×

Cum pot schimba parola de acces la rețeaua Wi-Fi Orange dacă am un router Huawei HG8247U (Internet BOX 1000v2)?

Deschide un browser pe computer, iar în caseta de adrese introdu adresa de IP corespunzătoare router-ului tău - Huawei HG8247U (Internet BOX 1000v2) -  tastează adresa IP: 192.168.100.1 și apasă tasta "Enter".

 

În pagina de conectare care se deschide, introdu numele de utilizator "root" și parola "admin", apoi apasă butonul "Login".

 

Acest router emite conexiune Wi-Fi atât de 2.4 GHz cât și pe 5 GHz, ca urmare, vor fi doua rețele Wi-Fi pe același dispozitiv, fiecare dintre acestea având propria parolă.

 

► Pentru a modifica parola aferenta rețelei de 2.4 Ghz, alege din meniul de sus secțiunea "WLAN", apoi din stânga, selectează "2.4G Basic Network Settings".

În pagina nou deschisă, din caseta aferentă câmpului "WPA pre-shared key", șterge caracterele existente, tastează noua parolă, apasă butonul "Apply" din partea de jos.

► Pentru a modifica parola aferenta rețelei de 5 Ghz, alege din meniul de sus secțiunea "WLAN", apoi din stânga, selectează "5G Basic Network Settings".

În pagina nou deschisă, din caseta aferentă câmpului "WPA pre-shared key", șterge caracterele existente, tastează noua parolă și apoi apasă butonul "Apply", din partea de jos.

Ți-a fost de ajutor informația?
5 din 7 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne