×

Cum pot viziona Orange TV Go?

Cu abonamentul tău TV prin cablu prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse în abonamentul tău. Iar cu Movie Go Unlimited, beneficiu inclus în oferta ta TV, ai acces la sute de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

 

Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

 

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului TV prin cablu

 

•           Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la 300 - Serviciul Clienți sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse în Orange TV Go

•           Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Sună apoi la 300 - Serviciul Clienți sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse în Orange TV Go.

 

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator și autentifică-te cu datele contului Orange. Astfel, ai acces la canalele TV incluse în abonamentul tău pe toate dispozitivele. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maximum 3 dispozitive, dintre care doar 2 pot funcționa în același timp.

Ți-a fost de ajutor informația?
2 din 3 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne